Pipacs - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Pipacs

Regisztrált:
2008. 04. 11. 14:50
Utolsó belépés:
2019. 06. 22. 3:09

2012. 10. 04. 19:29

én nem bánom ha nem kérnek elnézést, cserébe viszont tényleg tisztán tartják a várost - ahogy leirták, azok szerint, hiszen azt jelenti, hogy a lakosság által fizetett dij a közterületekre is vonatkozik - szerintem mi jól járnánk ezzel :) Mondjuk nem tudom mit tartalmaz valójában az Eszköz szerződése a várossal.

2012. 10. 04. 18:43

Jól értem, akkor az eddigi munkavégzést sem érinthette volna a város anyagi helyzete? Ebben az esetben hogy fordulhatott elő, hogy pl. a Kis-Duna sétányon, az önkéntesek által összegyűjtött levélkupacokat sem voltak hajlandóak elszállitani? Vagy hogy a Széchenyi tér két éve olyan szemetes mint ahogy látjuk?

2012. 10. 03. 9:32

Engem az érdekelne, mi történik az ország többi településén, biztos vagyok benne, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, ahonnan ekkora elvonások vannak, bár tudom, mi még büntiben is vagyunk, jól bele kell dörgölni az orrunkat a választásunk eredményébe, mert ugye egy dolgot nem tud a jelenlegi kormányzó erő - vesziteni. Amig ellenzékben volt a Fidesz, felbátoritotta az általa vezetett önkormányzatokat az eladósodásra - valószinűleg már akkor is az unortodox gazdaságpolitika hivei voltak -, most pedig, hogy rájuk szakadt, már csupán az országos adatok érdeklik, azokat igyekeznek kozmetikázni. Érdekelne pl. a város gazdasági állapota évről-évre, pl. az össz bevétel alakulása, az össz kifizetések (ezen belül szerintem érdekes lehet a városi holdingnak kifizetett összegek), és a hitelállomány alakulása, grafikusan. Persze, tudom, most az jön, aki nem hiszi járjon utána - amire én nem vagyok alkalmas sajnos.

2012. 09. 11. 11:41

Esztergomot valójában tehát senki nem képviseli a parlamentben? :(

2012. 09. 04. 13:33

Értem mire gondolsz, de szerintem ne általánosítsunk, jelenleg egy adott cikkről beszélgetünk mi esztergomiak - vagy legalábbis olyanok, akiknek valamiért Esztergom fontos. Ezért is nézem ezt  "csak esztergomi szemüvegen keresztül" .