HB 47 - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

HB 47

Regisztrált:
2008. 04. 08. 15:04
Utolsó belépés:
2008. 10. 13. 17:16

2008. 06. 16. 5:59

Nézem a reggeli híreket, és látom, ehhez a cikkhez nincs hozzászólás...mert mit van szólni ahhoz, ahol nem lehet senkibe belekötni? Talán ezért? Nagy örömömre szolgál, hogy ennyi "kispapot" kapott a hívő közönség. 89 éves nénikém azt mondta a hírre, hogy sokat imádkozott azért, ne haljon ki az emberek szívéből a szeretet. Az egymásért, a békéért, a "jócselekedetekért "való imádkozás! Nénikém boldog, hogy ennyi férfiember választotta az isteni szolgálatot. Én is örülök, mert az idén felszentelendők között kettő esztergomi is van. A hivatás szép és felemelő, de nehéz, mert a mai életben már annyira elszabadultak a gondolatok, nincs idejük és lelki szükségük a megállásra, pedig a templom csendje és áhitatos légköre bizonyára fékezné némely társunk "harsány" gondolatait.

2008. 06. 13. 20:16

Köszönet a hírért! Akkor legalább nem lopott ez az autó, csupán áldozat, mert elromlott. Nagyon jó ez a rovat,mert lám, a tulajdonos így rájött, hogy mégiscsak figyelnek az emberek. Bizonyára sok mindenre lehetne használni ezt a honlapot is. (- moderálva -). Üdv. HB 47

2008. 06. 13. 7:48

Ez az! Az említett hely környezetében 8 lépcsőházban élnek emberek....nem tudom, közülük mért nem szúrt ez a tény szemet? senkinek?? A közelmúltban, azt mondják több autó is etünt a környékről, volt, amelyiknek "csak" a kerekei helyett raktak fatuskókat. Én nem láttam, csak hallottam. Egyébként nem lakom ott.(szerencsére)

2008. 06. 12. 21:51

A Bánomi lakótelepen az óvodai játszótér mellett a parkolóban, kb.3 hónapja álldogál egy barnás mercedes kocsi. Az ajtón a zárat szétfúrták, a kormány alatt belül drótok lógnak ki és csavarhúzók az alján. aAmotorház tető nyitva. Nem történik vele semmi sem, azon túl, hogy mindenkinek útban van. A rendszáma DTN-866. Mit kellene ilyenkor és kinek tennie??? Mert ott nincs fizetős parkoló, tehát közterületesek sincsenek. És ez még nem roncsautó. legfeljebb lopott és vár a sorsára.

2008. 06. 05. 8:56

Emberek! Azt hiszem mesze vagyunk attól már, hogy miért nincs városunk Polgármesterének autója! Mert gaz módon valaki felgyujtotta, azért nincs. Nekem van autóm, és az enyém is az utcán parkol, mint ahogy számtalan embernek. Az autógyár a városban van, és egyre többet forgalmaz a kocsikból. Egyre több a nyeresége tehát. Vélem, ha az enyémet gyujtották volna fel, és lett volna róla ekkora hírkavalkád, nekem is adott volna kölcsön egyet, amíg a biztosító meg nem fizeti a régit. Ez egy bevált marketing fogás a nagy gyáraknál, hogy adunk pl. sportolóknak, vagy más estekben. Láttam Dobronya és Neuzer kocsikat is városszerte olyanoknál, akiknek nem lett tűzvész áldozata a kocsija. De remélem nem kell ennek ismét bekövetkeznie, hogy a gyárat próbára tegyük . Inkább meg kéne köszönniünk a segítségüket, mert különben vennie kellett volna a városnak egy másik autót.