kacsa - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

kacsa

Regisztrált:
2008. 04. 01. 22:09
Utolsó belépés:
2012. 10. 30. 20:41

2009. 02. 23. 6:15

A Hidnak PL:

Min2oldalon 2-2 fel/le jaroja lenne ami egy VILLASKULCSRA emlekeztetne.

2009. 02. 23. 5:59

2011-ben Romabol jon a Pa'pa Magyarorszagra. vg.hu Esztergom-Parkany kozt szivesen latnank egy "Nemzetkozi" Kerékpáros-gyalogos hidat. Kozvetlen Bazilikatol a szintugy kozvetlen vele szembe levo Parkany setalo utcaig. Maria Valeria-hidon tilos biciklizni,nemegyszer buntettekmeg ott bicikliseket (nemzetkozileg) Bazilika Duna feloli betonlepcsojetol Parkany setalo utcajaig es ez pont (kozvetlen) vele szembe van.

Ezalkalombol (is) keszulhetne a kerékpáros-gyalogos híd... Elsore valamelyik Pa'pa nevet adnank neki hi-hi,de ha a tortenelembe is jobban belegondolunk a legtutibb a "Szent Istvan Kerékpáros-gyalogos híd" lenne:)

Ezen kornyeken nem nyavajognanak a helybeliek a hidepites veget,hanem orulnenek,h vegre ezen kornyeken is tortenik valami "nemzetkozileg" a sok evtizedes tortenelmi szarakodas utan. Budapest = boseg zavara,tulsok hid van:)

Koszi Egom kornyekbeliek neveben is a "Szent Istvan Nemzetkozi Kerékpáros-gyalogos hídat":) :)

Epiteszmernok keszithetne errol tervrajzot,megkoszonnenk:) Mind a 2oldalrol Egom+Parkany:)

Vagy felrakni az "epitesz forumra" Bogota melle:)

2009. 02. 23. 4:09

Kerékpáros-gyalogos hídat szivesen latnank Esztergom-Parkany kozt kozvetlen Bazilikatol a kozvetlen szembe levo Parkany setalo utcaig.

(allitolag) 2011-ben Romabol a Pa'pa jon a Magyarorszagra,ezalkalombol (is) keszulhetne a kerékpáros-gyalogos híd... Elsore valamelyik Pa'pa nevet adnank neki hi-hi,de jobban belegondolva a legtutibb az "Szent Istvan Kerékpáros-gyalogos híd" lenne a leginkabb hozzaillo:)

2009. 02. 21. 11:00

Európa legmenőbb biciklis szobra a Dunán! Ha szeretnéd ott látni, akkor ezt küldd tovább akinek csak tudod, a többit intézzük: www.youtube.com

2009. 01. 29. 6:47

De a melygarazsos indulas helyett a bazilikatol Szent istvan terto"l is lehetne indulni...keresztul sotetkapun es egypillanatra megallnank bringat emelni a melygarazsnal is....majd,tovabb Parkany,onnant vissza Dunamenten Bubanatvolgyig.Ahol a polgarmesternek adunk egy Bogotai filmanyagot.(rendszeresen minden alkalommal)

Ezutan akinek kedve van az eltekerhet a Dunakanyar menten BP-ig is az Unios homokoraig,ahonnan amaar emlitett biciklisfutarok fognak Strandnyito Rubik Alleycat-ezni. Egyfajta kerekparosnapkent a strandokon. Osszel pedig szeptember vegen a hidnapon futok utanlehetne jonni a Szent istvan tertol Parkanyi strandig.