Kovács Gábor - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Kovács Gábor

Regisztrált:
2008. 03. 25. 17:10
Utolsó belépés:
2010. 11. 23. 20:03

2010. 03. 27. 7:49

A helyreigazítás közléséhez a Hídlap Szerkesztősége ellen a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság végrehajtást rendelt el, hasonlóan a korábbi helyreigazításhoz, amelyet a szerkesztőségnek  két nekifutással sikerült megfelelően közölni. Bízunk benne, hogy ezt a penzumot elsőre sikerrel teljesítik.

 

2009. 10. 31. 10:22

Köszönettel vettem az ismerős és ismeretlen fórumozók hozzászólásait, észrevételeit és kritikáit egyaránt. Az írás, amit olvashattak nem klasszikus hír, vagy közlemény, inkább sajátos adalék szakmai önéletrajzomhoz. Hasonló lépésre normális körülmények közt nem lenne szükség, - most mégis úgy éreztem, aktuálissá vált, hogy ezt megtegyem. Tájékoztatásnak szántam, ezért tettem fel egyesületünk oldalára, ugyanakkor köszönöm Cserép János figyelmességét, amiért itt is elhelyezte.

A szerénységemről szóló beírásokra nehéz megfelelően reagálni, ezért ez a rövid szócikket ajánlom a nyájas olvasók figyelmébe.

2009. 10. 27. 17:37

A körülmények hasonlóak az elmaradt Vitéz János konferencia és az Eurohíd Alapítvány norvég nagykövet asszony szintén elmaradt megnyítójának körülményeihez. Most a helyszínre kell mennem, ott tájékoztatom  az egyesület tagjaival együtt az érkezőket a helyzetről.

 

Egyelőre ennyi...

2009. 10. 27. 17:27

Figyelem! A hír frissült.

 

 

2009. 10. 14. 13:56

Aki támogatja a Fideszt, még nem biztos, hogy ki szeretne állni Meggyes Tamás munkája mellett.


Ennek egyértelmű jelei az utóbbi időben egyre inkább megmutatkoznak.

Mégis tudjuk, hogy a polgármesteri hivatal, illetve a város fenntartásában lévő intézmények, gazdasági társaságok munkatársai morális és politikai álláspontjuktól függetlenül nehezen térhetnek ki az olyan irányú elvárás elől, hogy október 16-án jelenlétükkel nyilvánítsák ki támogatásukat a polgármester mellett, s tegyék ezt akkor is, ha ez nem tükrözi őszinte véleményüket.

Emlékszünk a Kádár korszak kötelező felvonulásaira május elsején, a szocializmus éveiben kötelező november 7-ei rendezvényekre, az "ajánlott" kommunista szombatokra. Meg kell érteni, ha azok az emberek, akik noha nem szívesen teszik, mégis ott lesznek ezen az októberi 16-i rendezvényen, ugyanakkor el kell ismerni mindenkit, aki vállalva meggyőződését távol tartja magát ettől. Hangot kell adunk azon meggyőződésünknek, hogy minden ember alapvető és elidegeníthetetlen joga politikai meggyőződésének közvetlen és nyilvános megfogalmazása, de ennek megtagadása is. Tiszteletben kell tartani tehát azoknak az embereknek a véleményét is, akik önként vállalt, belső meggyőződésük alapján vesznek részt a meghirdetett rendezvényen.

Kovács Gábor

elnök

Polgári Esztergomért Egyesület