jegyző - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

jegyző

Regisztrált:
2007. 03. 12. 13:34
Utolsó belépés:
2010. 04. 02. 19:02

2010. 02. 26. 5:41

Ezúton hívnám fel Cserép kolléga figyelmét , hogy Ön nem a feljelentett M. Tamás jogi képviselője, hanem  a Meggyes Tamás polgármester által tett rágalmazási feljelentésben az én II. rendű vádlottársam egyenlőre.  M. Tamásnak számos közpénzből fizetett ügyvédje van , egyrészt ne tessék az ő munkájukat elvenni , másrészt ne tessék a nyomozás érdekeit (az igazságszolgáltatás érvényesülését) veszélyeztetni a bizonyítékok szellőztetésével, még ha olyan szemmel láthatóak is.

"Ami késik nem múlik el."

2010. 02. 22. 5:05

Hát bemennék dolgozni és legelőször kinyittatnám a főbejáratot , hogy állampolgároknak ne a cselédlépcsőn kelljen közlekedniük és ha még nem ujították fel az afganisztáni állapotokat idéző WC-ket , akkor intézkednék ebben is......

2010. 02. 14. 19:04

Amennyiben Meggyes Tamás parlamenti képviselő lesz, akkor számításaim  és véleményem szerint fél éven belül az új Országgyűléshez meg fognak érkezni az ügyemben, - általa  elkövetett  köztörvényes bűncselekmények miatt - mentelmi jogának felfüggesztését kezdeményező indítványok. Van miért a mentelmi jog mögé menekülnie, de az nem lesz ilyen egyszerű, nem fog elévülni , bár szerintem 5-6 (!) közvádas ügyet nemn olyan egyszerű lerázni mint a magánvádasakat.

Fentebb  írtak  csak annyiban minősülnel  véleménynek, hogy mikor és hány ügy lesz, tekintve, hogy amennyiben a legfőbb ügyész nem indítványoz , akkor én fogok élni a pótmagánvád intézményével.

 

"Ami késik nem múlik el "

2010. 01. 31. 23:03

Tisztelt Zsákovits Úr!

Tévedésben van . M Tamásnak írt levele alapján meg kell nyilatkoznom.

Szó sincs arról ami szinte kiolvasható az Ön leveléből, mintha valami apró hiba , vagy törvénytelenség történt volna az ügyemben.

Tény: én vagyok a törvényes jegyzője Esztergom Városának .

Fel fogok tenni egy ítélet -csokrot a honlapra mert tény , hogy a Meggyes-hangja (ETV) és a Hídlap folyamatosan hazugságokat közöl tények helyett.

A 18+ okádékhabzsoló , de műsornak aposztrofált szennymagazin ellen például azért nem tettem feljelentést , mert végeredményben két  ellenem elkövetett  köztörvényes bűncselekményt támasztottak alá a "buzgó pribékek" és egy köztörvényes  bűncselekményt valaki megvalósított a közléssel.

Ahhoz. hogy elérjék azt , hogy ne tudjak dolgozni néhány  büncselekményeket kellett elkövetni "egyeseknek" az ügyemben. Nagyon remélem, hogy az ügyészség komolyan veszi a feladatát és azt is , hogy ha esetlegesen M. Tamást mentelmi jogának felfüggesztését kérik, akkor nem menekül a "kollektív felelőtlenségbe"!

Csak idézni tudom Cserép kollégát:

"  Köszönjük Tamás" , de  megköszönném Óbersovszki daliának is, de szerintem erre lesz még külön alkalmam.

 

2009. 11. 20. 11:53

 

" .... A következő parlamenti többségnek kutya kötelessége lesz, hogy a legvérlázítóbb ügyeket kivizsgálja, a nyilvánosság elé tárja, megnevezze a felelősöket, és megadja az igazságszolgáltatásnak a lehetőséget, hogy kiszabja a jogosan járó súlyos büntetéseket. ...

 

Világossá kell tenni, hogy Fidesz-kormányzás esetén lesznek az országban mindenkire vonatkozó szabályok, amelyek fölé vagy amelyeken kívül senki sem helyezheti magát. ... "

(dr. Orbán Viktor interjú részlete a Kisalföldben, forrás: fidesz.hu)

 

Én hiszem, hogy egyszer eljön a pillanat Esztergomban is.