leando - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

leando

Regisztrált:
2007. 01. 13. 22:36
Utolsó belépés:
2015. 11. 07. 10:47

2015. 11. 07. 11:06

Búbánatvölgy, Zamárd utca megint kimarad! :( Nem baj, új lengéscsillapítom van! Még egy darabig! aszfaltot nem is igényelnénk, csak legalább murváznák le!

2011. 09. 22. 18:44

Én ezt a kérdést megoldottam, hogy használt, már "kinőtt" tankönyveket örököltünk. CSak a munkafüzetet kellett megvennem, íhy spóroltam (2 gyerekre) több mint 40-e forintot!!!!!! Nem túlzás!!! Ennyit. Csak arra kell ösztönözni a gyerekeket, hogy ne szaggassák szét, firkálják össze a tankönyveket, és gyakorlatilag sokáig használhatja más gyerek is. Én is tovább tudtam adni a már nem használt tankönyveinket. Egy kicsit gondolkodni kell és lehet spórolni. Ez vonatkozik a városvezetésre is!!!!! Egy városi kassza (az én elgondolásom szerint) olyan mint egy háztartás, csak nagyban!

 

2011. 01. 16. 13:34

Pepe! Melyik?

2011. 01. 16. 13:31

Tisztelt Képviselőasszony!


Köszönettel vettük a kezdeményezést, hogy felvették a kapcsolatot a Volán tárasággal a kibővített autóbusz járattal kapcsolatban. De mintmár az előbbiekben emlitettem, az iskolabusz a Búbánatvölgyi betereléséről van szó! (Ami december 20-ig  működött is) Azzal, hogy három járat is megáll a búbánatvölgyi buszmegállóban, azzal nem vagyunk kisegítve, mivel ezek a gyerekek igy is-úgy is km-ereket (az enyémek pl.3,5 km oda + vissza!!!!!!és nem csak mi vagyunk!!!!) gyalogolnak a 11-es főútig és ez azért nem kevés, főleg télen és hóban!!!!!

köszönettel veszem addig is az intézkedését!

2011. 01. 12. 18:44
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Igen köszönjük az iskolabusz elindítását. De az az iskolabusz, amelyre Önök is gondolnak a távolsági járat, ami 7:10-kor érkezik a Búbánati megállóba (11-es főút) A félreértések elkerülése végett vagy félretájékoztatás végett pontosítanék: Ez a busz eddig is járt!!!!!!! Ez a VOLÁN társaság menetrendszerinti járata. A következő MENETRENDSZERINTI járat 7:20-kor érkezik ugyanoda! Akkor nem tudom milyen iskolabuszról beszélünk? Az iskolabusz az én értelmezésem (és tapasztalatom) szerint a Tittman háztól indult 7:15-perckor. Ami 3,5 km-nyire van a 11-es főúttól!!! Nem tévesztendő össze a kettő, mert nem ugyanaz!!!! Természetesen mi szülők hajlandóak vagyunk fizetni az iskolabuszért, ha hazafelé is szállítja a gyerekeket. MERT: A Tittman háztól - az iskoláig 800.-Ft/fő/hó. az iskolabusz. Igaz? De ha hazafelé már nem hozza a gyerekeket, akkor ugyanannyiért (940.-Ft-rt) vásárolok a távolsági buszra bérletet, ami testvérek között is 1980.-Ft /fő/hó. Az én esetemben kettő gyerekről van szó!!! Akkor már nem is olyan olcsó! A másik problémám, hogy senki nem vette a fáradságot arra (és ezért szégyelje magát), hogy a megszüntetett iskolabuszról senki nem tájékoztatta a gyerekeket és a szülőket sem!!! A gyerekek a téli szünet végén minusz 10-14 fokos hidegben vacogva várták a megszokott buszjáratukat és rémülten hívták fel a szüleiket, hogy elkésnek az iskolából, mert nem jött a busz!!!