Kovács Géza - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Kovács Géza

Regisztrált:
2008. 01. 11. 20:14
Utolsó belépés:
2016. 09. 14. 9:03

Törölt felhasználó #2923

2016. 09. 14. 9:33

Még mindig nem kaptunk Öntől választ, hogy az alapvető emberi jogokról mi a véleménye?

Olvasta a jelentésüket?

2016. 09. 14. 9:24

Tisztelt Nándor!

Önt tisztelem, mert névvel vállalja a véleményét. Tudja, hogy én is és következetesen képviselem ami nekem, családomnak, nekünk lenne jó. Ennek ellenére hibának tartom a "Gézázást", de ha itt tartunk, akkor személyes beleállásom okát ismertetném:

1.) Itt élek, közvetlenül, ahogy a szüleim, barátaim, ismerőseim, itt nőttem fel

2.) Édesanyámnak egyik tüdejét rák miatt el kellett távolítani illetve sok barátomnak, ismerősömnek itt ezen a környéken a légzőszervi és más súlyos betegségei az átag fölöttiek

Azt gondolom, így érthető álláspontom. Ön is tudja, hogy az önkormányzati választás előtt is, évek óta az "ÍGY-NEM" az álláspontunk. Közösen alakította ezt ki vagy itt élő 20-30 ember közössége, akiknek a véleményét az itt élők magukévá tették, elsősorban az a sok summákolás (hazugság) miatt, amit kaptak a tervezőktől, kivitelezőktől és a politikusoktól.

Tudjuk, akik nem itt laknak, azok többségükben ez nem probléma. Megértjük őket: teljesen hidegen hagyja az esztergomiakat, hogy a mi ablakaink, kertünk alá -szánkba- mi épül.  Dr. Szerencsés Gergely 7-es körzet képviselője nem véletlenül tartozódott. Erős Gábor mellett, az a képviselő, aki legjobban tartja a kapcsolatot a választópolgárokkal. Ő tudja, hogy nem kerek és szép ez a történet. Ennek ellenére én nem tartózkodtam volna, hanem hatalmas NEM-et nyomtam volna erre az itt élők életét megkeserítő, abnormális tervre. Alapvető emberi jogainkat szem előtt tartva...

Tisztelettel:

Kovács Géza

Törölt felhasználó #2923

2016. 09. 13. 22:19

Kedves Hölgyem/ Uram!

Tud érdemben az ügyhőz szólni vagy csak személyeskedik? Olvasta AJB biztos megállapításait? Ön szerint a városházi képviselők olvasták? Tudnak róla?

Köszönöm előre is érdemi válaszát.

Kovács Géza

2016. 09. 13. 22:05

Nem személyeskedni kellene. Elolvasni a 22 oldalas Alapvető Jogok Biztosának Hivatalának megállapításait a beruházással kapcsolatban. Innen kezdődhetne a vita. Hol vannak az emberi jogaink, ki képviseli ezt a Városházán?

Egyébként ne Tétényizzen, mert maga is tudja: egy szavazata volt. Ki volt abszolút többségben? :(

Kovács Géza

Törölt felhasználó #2923

2016. 09. 13. 21:53

Köszönönöm a blogom népszerűsítését, de hatalmas tévedésben van.  A szervező ember és aki ez mögött áll, nem én vagyok. ( Vicces, hogy mindenről én jutok a maguk eszébe.) A szervező csoport sem 3-4 ember, jobb, ha ezzel tisztában van, már dolgoztak,  mikor megkerestek.  Egyébként itt lakom, így a tiltakozás e formája természetes tőlem. Eddig 62 emberhez kopogtattam 60-an aláírták és mindehol ez az arány.

-Van egy rossz hírem: az EU-nál is a beruházás fúrva van és higgye el, ehhez sincs közöm, de biztos majd rám fogják...( Tiszta meggyes idők.)

Kovács Géza