Franciska - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Franciska

Regisztrált:
2007. 11. 28. 19:48
Utolsó belépés:
2012. 01. 13. 13:21

2011. 11. 14. 22:00

Úgy gondolom inkábba horrort szereted, mint az utópisztikus könyveket. A város amúgy is egy scifi csak a lovagog hiányoznak.

2011. 10. 05. 22:06

O.V. szavai csengnek füleimben, mikor azt nyilatkozta, nem foglalkozom az üggyel, mert majd a következő választásnál dönteni fog a nép.

Az az Isten adta nép aki már egyszer rosszul döntött, issza levét és nem tud rajta változtatni. T.É. esetében nincs jó döntés, de a rosszak közül a kevésbé rosszat kell meghozni. Nem írígylem, mert nem is lehet. A duma a tiltakozás az engedetlenség csak falrahányt borsó ami lepereg. Sajnos nem csak a város, hanem az ország is csúszik a lejtőn lefelé. Kíváncsi leszek arra, hogy a következő választások után a kormányon lévő honatyák, honanyák hogy fognak tükörbe nézni. A városi képviselők emelt fővel végig mernek menni az utcán? Nem félni kell, hanemúgy viselkedni ami méltó a munkájukhoz.

2011. 06. 26. 20:41

drkotász-nál lovak bérelhetők így újbol lovas nép leszünk. Kovácsiban már készítik a patkókat. Szerencse, hogy iskolaszünet van, mert annyi szamarunk azért nincs ami a szállításra kell. Vagy mégis ? A város példát mutat és most indul a tiszta levegőért, tiszta környezetért és zajmentes élet megteremtéséért.

2011. 06. 22. 21:59

Heuréka ! Feltaláltuk a spanyolviaszt ! Olyan szép ez az álomvilág ahol mindenki eggyé és egy mindenkié. Igen ezt kellene csinálni tisztelt hölgyeim és uraim. Nem csak mondani és mellébeszélni, hanem tenni kell. Szép ez az elképzekés, csak utópisztikus. Vegyük tudomásul, hogy a lovak nem mind elöl húznak!! Próbálni kell előbb a célt megbeszélni és utánna jöhet a megvalósítás útvesztője. Nem biztos, hogy az egyenes a legrövidebb út. Ha megint egy újabb szövetség lép közbe az egy újabb akadály amibe bele lehet kötni és csak azért is nem tudomásul venni. Az idő halad és a türelem is kezd fogyni, az ellen kezére hajtja a vizet. Ez már viccnek is sok!!!!

2011. 06. 19. 21:05

"Tisztelt" drkotász!! Nehéz megemészteni mindazt amit leírt. Valja-e és azonosul-e mindezekkel, vagy csak a pártbecsület mondatja mindezt. Sajnálom, ha csak addig lát amig engedik és nem tovább. Kicsit lazábban és jobb rálátással kell lenni ahhoz, hogy mindazt el is higgye amit leírt. Sajnos az iskola nem határozza meg az ember emberségét, vagy hozza magával otthonról vagy sem. A város megmentését remélem nem Ön vagy Önök fogják megtenni, hanem a józan gondolatokkal bíró polgárok a választásokkal.