Napfény - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Napfény

Regisztrált:
2020. 09. 07. 15:27
Utolsó belépés:
2023. 11. 30. 19:53

2023. 08. 16. 12:06

Jól van, DMolnar, legyen igazad! Roppant kedves, empatikus és főleg magasan képzett szakemberek jönnek mindenhonnan tömegesen Európába, akikre égetően  szükség van és akik természetesen szeretik a keresztényeket, a homokosokat, a lezbikusokat es mindenki mást is, mert a vérükben van a testvéri szeretet az emberiség minden példánya iránt. Nemsokára (2024 tavasz!) érvénybe lèp az EUs migràns kvóta és ha Magyarország nem tudja az elutasított menekültekkènt kiszabott 20.000 Eurót leperkàlni Brüsszelnek akkor secc perc alatt lesz ezekből a remek emberbarátokból elegendő Magyarországon is. Minő öröm lesz, ha Magyarország is végre felvirágozhat az ő segítségükkel, jönnek a megmentők, örvendj, magyar nép! 🎉 Talàn be is fogadsz közülük egy párat a házadba és akkor személyesen is meggyőződhetsz mindarról, amit itt bizonygatsz. Sok sikert! 👏🏻

EU Migrációs Reform

2023. 08. 16. 8:04

Kedves Jadzia!

Nem kell minden mögött negatív okot sejteni. Az ujjlenyomatot itt nálunk is leveszik a személyi igazolványhoz, azt hiszem, talán ez EU szabvàny ráadásul. Hogy miért? Mert ezzel is növelik az igazolvány hitelességének a biztosítását ha teszem azt vki próbál használni egy lopott igazolványt és a fényképhez hasonló ember, az ujjlenyomatot nem tudja hamisítani. Tehát az okmányok biztonságos használata  és a hamisítók dolgának megnehezítése  érdekében van ez a szabály. 

2023. 08. 15. 11:45

Rendőrség:

Nézd csak meg ezt a cikket, ami a különböző "No-Go" negyedekről szól, ha akarod, Google lefordítja ingyen. A No-Go negyed az olyan ahova a rendőrség sem megy be. Ott írjak feketén-fehéren és a Focus nem valami szélső jobboldali akármilyen lap hanem Németország egyik legismertebb magazinja. De ezt persze biztosan tudod úgy is, hiszen annyira expert vagy a téren.

No-Go negyedek Németországban

2023. 08. 15. 11:33

Kriminalitas:

Nézd csak meg ezt a statisztikát.Nem is kell hozzá német nyelvtudás, arról szól, mennyi bűntény elkövetés volt városonként átlagban 2022-ben 100.000 lakosra vonatkoztatva.

Kriminalitás német nagyvárosokban 2022

Vajon miért vannak Frankfurt, Berlin, Köln egészen fent? München szerencsére jobban áll, mint általában a bajor városok is, mert itt Bajorországban mèg egyelőre működik a rendőrség valamennyire. 

2023. 08. 15. 11:18

Németország már nem létezik, azt mondod? Hát mondjak valamit? Két hete voltam a családommal pár napot Dèl-Tirolban, Meránóban. Ott egy darab migránsot nem láttunk. Visszaérkezve bementünk este autóval Münchenbe vacsorázni és az utcákon (normál müncheni negyed, nem a gettó) olyan latvany tárult elénk, mondtam is a férjemnek, nem is Németországban érzi már magát az ember ott körülnézve, handm valahol Timbuktuban vagy Anatóliàban. Gyere el és nézd meg, ha nem hiszed. 🙂 Lehetséges, hogy frissítésre szorul a Németországról való Benned létező kép.