jadzia - Szeretgom.hu
jadzia

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

jadzia

Regisztrált:
2018. 09. 05. 8:33
Utolsó belépés:
2023. 09. 26. 17:20

2023. 09. 25. 17:39
Kövér László, ugyanaz, aki néhány napja „Krisztus gyilkosait” hozta szóba, most mértékadó elemzésben tárta fel a nyugati világot. A tőle megszokott eleganciával és szubtilis érzékenységgel leplezte le a nímandok és macskajancsik alkotta mai nyugati politikai elitet, akiknél a nyolcvanas évek kommunistái is komolyabban vehető úriemberek voltak – szögezte le keresztény szeretettől áthatva. Mélyreható analízisének köszönhetően világossá vált, hogy a nyugati világban felgyorsult a züllés, nincsenek európai értékek, s a nyugati elit meg akar fosztani bennünket a keresztény kultúrától. Kommunikációelméleti alapvetése szerint méltatlan a velük való mindennapi ócska dagonyázás. Hosszan szólt a németországi morális, lelki terrorról, s a magyar sajtót összehasonlíthatatlanul színesebbnek tartja, mint a német sajtót, amit médiaszociológiai megfigyelése szerint nyolcvan százalékban zöld szavazók írnak. Végül kitért a svéd helyzetre, beszámolva arról, hogy a svédek nem akarják a saját hazájukat megvédeni, és a svéd politikai elit is része a globális maffiának. „Amit csinálnak a svédek a saját hazájukkal… abból egyenesen következtethető az, hogy ők nem szeretik a hazájukat, sőt szabályosan gyűlölik, mert hogyha nem gyűlölnék, akkor nem tennék tönkre” – zárja az arisztotelészi szillogizmuson nyugvó értekezését.
- Értékelmélet, a Nyugat széleskörű morális analízise,
- Nyugati elitszociológia,
- Komparatisztika, a nyugati elit összevetése a nyolcvanas évek magyar kommunistáival,
- Átfogó svéd szociálpszichológiai kutatás,
- Kiterjedt német sajtóelemzés.
Lám, Kövér László angol alapfokú nyelvtudása mi mindenre elegendő!
 
Gábor György

2023. 09. 25. 17:38
A világ tele van csodákkal. Fogadd el őket, és örülj nekik! Ne hagyd, hogy bármi is megfosszon az élet szeretetétől!"
'Néha csend tölti be a szívet és a lelket, ha a zajos világ meghátrál és megengedi, hogy ráleljünk a békére. Olyan rövid ez a pihenő! Becsüld meg a pillanatot!"
Pam Brown
Promenad24

2023. 09. 25. 17:25

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „-Mit keresel itt, te...idióta? -Mi egy emelettel feljebb lakunk! venos”

2023. 09. 25. 17:24

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Gyerekek! Hoztam egy kis sütit!”

2023. 09. 25. 16:59

Nem érhető el leírás a fényképhez.