Ingokiau - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Ingokiau

Regisztrált:
2007. 09. 30. 22:11
Utolsó belépés:
2011. 09. 26. 20:07

2011. 04. 02. 20:46

Dr.(????) Kotász!

Daniel Cohn-Bendit három nyelven biztosan jobban kommunikál , mint Ön. Abban az elmaradott demokráciában - mint amilyen a német - EP képviselőnek választották.

Ezt követően - az elmaradott és valószinűleg megtévesztett franciák - is EP képviselőnek választották. Valamiért? Mert minden helyzetben harcolt, de korrekt módon, a fejében is elég sok tudás szorult.

Az 1968-s diáklázongások óta aktiv elkötelezettje a demokráciának. A 60-s és 70-s évekeben nyugaton hidegháborús állapotok voltak. A hatalom mindent bevetett a fiatalok ellen, akik a rendszer ellen lázadoztak.

Ebben a környezetben alakult pl. az NSZK-ban az RAF , ebben az időben épitett a hatalom - ereje demonstrálására - börtönben biróságot (Stuttgart-Stammheim). Ebben a környezetben harcolt a "Vörös Danny" azaz Daniel Cohn-Bendit. Olyan társakkal, mint pl. Fischer úr (Magyarországon született) aki külügyminiszter lett később, vagy Otto Schily, aki abban az időben az RAF második emberének Gudrun Ennslin-nek a védőügyvédje volt , később belügyminiszter lett. Kótász úr! El kell olvasni Stefan Aust - Der Baader-Meinhof komplex cimű könyvét (német nyelven megkapható) , én 1980-tól birtokolom és akkor el is olvastam, sőt mai napig emlékszem az abban irtakra. Ha ezen túlesett és kicsit bölcsebb lesz, akkor lehet az észt osztani.


2011. 04. 01. 15:20

Azt mondta a tegnapi "munkaértekezletükőn" Öszödi Tomi - miután padlófogás után felmosták - és nagyeszű Kálmán, hogy itt Esztergomban mindenhol ugyanaz az ötven ember csinálja a balhét.

Javaslom az exdiktátornak, hogy új választást kell kierőltetni. Itt ötvenen, náluk gondolom a maradék 35000 esztergomi, ez csak lezsirozott futam lehet.

Persze van néhány tanácsom: Ne béreljen csarnokot a győzelmi ünnepre előre, ugyanez a helyzet a tortával is. Gyakorolja a pattogatott kukorica előállitását.

2011. 03. 30. 23:07

A Jancsika-Juliska projektet az előzőhöz hozzátehetjük , meg a RENESZÁNSZ 6 csillagos szállodát a dzsumbujban is. Szeretném látni azt az idiótát, aki ilyen helyen

800-1000 EUR/nap összegért szobát bérel!

2011. 03. 30. 23:04

Az előzményekről: Nem volt hatástanulmány, nem volt szakmai befektető (mai napig nincsen), nem volt szakmai üzemeltető sőt semmilyen sem volt (mai napig nincsen)

A jelen állás: Amit látunk az a projekt kb 25-30 %-a és ez is már most komoly szanálásra szorul.

Lehetőség: megépiteni több milliárdért és utána vesztességesen üzemeltetni, mint az élményfürdőt.

Kérdés: Milyen pénzből, kinek és kit támogatunk a vesztességes üzemeltetésen? (Lásd Élményfürdő: vesztességes, de az igazgató többet keres, mint egy sikeres vállalkozás vezetője)

Ugyanez a helyzet a többi beruházással, melyekről Öszödi Tomi, mint vagyoneszközről beszél, én meg nagy csapásnak és romnak gondolom. A bankok ezekkel a 

projektekkel mint fedezettel, nem tudnak mit kezdeni és nem is akarnak.

Épeszű ember ilyet, amit Öszödi Tomi és diszes társasága büszkén megvalósitott, nem csinál.

2011. 03. 28. 23:20

Dr.??? Kotász! Látott már orvos???