Ingokiau - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Ingokiau

Regisztrált:
2007. 09. 30. 22:11
Utolsó belépés:
2011. 09. 26. 20:07

2011. 04. 10. 16:37
drkotasz

2011-04-10 13:11:15

Hát igen. Szánalmas kis pótcselekvés valódi tevékenység helyett. Mao-Te-Tenyi. (HIDLAP kommentár)

Dr(?????) Kotász!
Mennyit buksz Pajszeros Tomin? Elzárta Tétényi a tolvajcsapot Nektek? A volt sajtóssal még a másik szerencsételennel ott vergődtök? Nem szégyelled magad?
Mi nem zsoldosok vagyunk! A pénzt ti pakoljátok a mai napig! A 25 Milliárd az a szaldo eredménye, a többi több tizmilliárdot is
tróger módon herdáltátok el! Milyen párbeszédről papolsz? Az érettségizett ,orvosi eset , expolgival, vagy a frakcióvezetővé lépett
csicskás kocsissal, vagy a cipésszel, vagy a hidegtálassal, vagy a kertésszel, vagy Júdással az áruló történelem tanárral, vagy az alkoholista kinézetű
állitólagos tanárral vagy "Dr." Zoltaival kellene gazdasági kérdésekről párbeszédet folytatni?? A többit felesleges megemliteni is.
Húzzatok már el innen ebből a városból és hagyjatokbennünket élni!
Hányan voltatok az elmúlt hónapokban pl. várost takaritani a hétvégén? Vagy ez is csak PR nektek?

2011. 04. 06. 11:37

Jól látja! Valami miatt erősen védik őt! Miért nem szólt a Belügyminiszternek, hogy városunkban lehet statisztikát javitani, 8117 bünözőt lehet statisztikailag nyilván tartani.

Tompika egyébként az elmúlt években olyan kifejezéseket devalvált, mint becsület, tisztesség, család, munka, tanulás, képzettség, tudás, etika, városépités, városszépités,

stb., stb.

2011. 04. 05. 9:39

Tompi és az alkoholista kinézetű  samesza szerint őtvenen vagyunk.

2011. 04. 03. 21:00

Dr.(?????) Kotász!

Egy esetet kérek , ahol Körmöczi Miklós sértegette a másikat??? Milyen két oldalról beszél? A HIDLAP (állitólag városi lap) mai napig a FIDESZ és a FIDELITAS szócsöve.

A többit hosszan lehet tovább sorolni. Dr.(????) Kotász nincsen két oldal, mert az iskolázott, nyelvet magas szinten beszélő, mérnők és közgazdász végzettségű Körmöczi

Miklós, de a polgármester asszonyról is hasonlókat lehet mondani,  bármikor feltörli a padlót a nagy nehezen leérettségizett, emberileg sem nagy karakterű expolgármesterrel. A többi kilenc szellemi szintjéről nem tudok beszámolni,mert annyira mélyre nem lehet lelátni. A legértelmesebbmek tertott és a városban csak Júdásnak nevezett pártemberük elkezdett a XIX. századi kiegyezésről beszélni. Egyet elfelejtett megemliteni, hogy abban a történelmi helyzetben mindkét oldalon magasan kvalifikált emberek ültek le egymással szemben. Ez esetünkben nem mondható el.

Dr.(?????) Kotász! Végre észre kellene venni a különbséget a mostani és az ex polgármester között. A mostani polgármester egy magasan kvalifikált, kontinensen és azon túl ismert személyiség. Ez az ember érdekes módon a FIDESZ értelmesebb vezetőivel szót tud érteni, pl. Tarlós István főpolgármester (annak a könyvét nagyrészt Polgármesterünk irta) vagy Pokorni Zoltán és sorolhatjuk tovább. Önnek ezek az információk nem jönnek le? A másik oldalon mutasson egyetlen fotót, ahol az expolgival bármelyik parlamenti párttársa vagy vezetői kompromitálodik az elmúlt fél évben. Ilyent ön nem nagyon tud mutatni. Nem furcsa ez Önnek?

Vajon a 386 parlamenti képviselő közül miért csak az expolgi önéletrajza hiányos (1999-s évvel kezdődik, ekkor puccsolták meg az előző polgármestert). Az is igaz, hogy az 1999 előtti időről sok büszkélkedni valót nem tud magáról irni az expolgi. A csúcson pattogatott kukoricaárus volt. Dinnyás Józsefet idézve: "..ez ám karrier.."

Dr.(????) Kotász ! Az a tény, hogy a várost egy ilyen ember, mint az expolgi, irányitani tudott 11 éven keresztül, az a demokrácia és az Esztergomiak szégyene.

Dr.(???) Kotász ! Milyen párbeszédet akar? Legkésőbb 2007 óta több tucatszor megkiséreltük a helyi problémákat az expolgival és csatlósaival megbeszélni. Az eredmény,

"aljas szülő" , "bünőzői kör" , "önzőérdekű" , csőcselék" stb., stb. Kirúgtak jogtalanul egy halom embert, megfenyegettek és a mai napig megfenyegetnek egy halom embert, majd a jogsértések után az elmarasztalást a mi közpénzünkből rendezik. Önnek ez normális? Nekem nem! Csütörtökön a Nagyformátumú expolgi még arról dalolt, a mellete levő alkoholista kinézetű társa meg papagájként ismételte, hogy itt 50 ember csinálja a zseni expolgi ellen a balhét.

Dr. (???) Kotász ! Egyszerű a képlet! Mi 50 (ezek szerint) az expolgi és sameszai 35000-s támogatással simán nyerik az új választást és akkor nincsen Tétényi Éva és a város újra kánaánban fog élni. Nem kell ide párbeszéd! Ilyen erőfölényben , amiben Önök vannak? 

Mitől félnek?

Dr.(???) Kotász! Párbeszéd? El tudja Ön képzelni, hogy az expolgi Körmöczi Miklóssal érdemben tud vitatkozni, illetve egyáltalán le mer vele ülni egy vitára?

Én nem!!! 

2011. 04. 03. 7:33

Nem csodálkozom, hogy nem tudsz németül. A könyv más nyelven is elolvasható, magyarul nem jelent meg. A Te szinteden viszont nincs is szükséged rá.