Ingokiau - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Ingokiau

Regisztrált:
2007. 09. 30. 22:11
Utolsó belépés:
2011. 09. 26. 20:07

2011. 08. 29. 8:55

Apró észrevételek: Az iskolázatlan ex csak a város tartozásairól beszél, emellett éves szinten nem kevés pénzt tapsoltak el

a Gyarapodásukra, a nyájat etetni kellett. A beruházásokkal az a baj, hogy ami elkészült (aranyáron) az már most katasztrofális állapotban van (Petöfi utca, Széchenyi tér, Élményfürdő, stb.). A Mária Valéria Hotel, mélygarázs külön téma. Épeszü ember korrekt hatástanulmány, korrekt beruházó, korrekt üzemeltető nélkül, szakmai befektető nélkül nem kezd ilyen beruházásba. Kiváncsi vagyok ennek az észosztónak a szállodával kapcsolatos további elképzeléseire. Nem értem a szállodaipart, hogy miért nemtámogatták Tompikánkat elképzeléseiben, biztosan ők sem értenek semmihez.Tompika hivatkozik más városok eladósodára, aholegyébként hozzá hasonló pártkatonák és mentalitású emberek ülnek, akik annyit értenek a gazdasághoz, mint ő. Igazán a családi példa bizonyitja, hogy Tompikánk mennyire egyszerü emberke,aki a populizmust azért igyekszik mgas fokon terjeszteni ( Trianon, stb.). Halkan jegyzem meg, hogy családján belül is keresheti a károkozókat, elég magas fokon és pozicióban kiszolgálták a régi rendszert. Tompika! A hatvanas években nem sok embernek volt akkora háza, mint nektek, sok embernek még szobája sem volt. Az látszik, hogy Tompikára nemsok idejük maradt. Nézzük a családi példát: Tompika azt mondja, hogy a családomnak van 350.000,- HUF havi jövedelme, abból simán lehet havi 250.000,- törlesztéssel hitelt felvenni. Ez az összeg a jövedelem több mint 70 %-a, és a maradék kevesebb mint 30 %- ból lehet a rezsit és az egyéb kiadást fizetni.Persze csak Tompika szerint, szerintem nem. Ettől kezdva nincs miről beszélni. Ez az ember orvosi eset.

2011. 08. 11. 21:45

Én szeretném megkérdezni az ablak csukogató képviselőt (nagyon jól csinálja), hogy kik a nála okosabb képviselők (akinek a véleményére ő ad) a testületben?

Nem a vak vezet világtalan esetére gondolt?

2011. 08. 05. 22:49

Lehet, hogy Bánhidy Júdás tanult történelmet, de , hogy emberként egy szarrakást nem ér, az biztos. Egy magánbeszélgetés

engedély nélküli nyilvánosságra hozatala a legaljasabb dolgok körébe sorolandó. Ez az ember ezt csütörtökön sem fogta fel.

Ez az ember egy nagymúltú iskola hirnevét teszi tönkre. Szerencsésnek érzem magam, hogy gyerekeimet távol tudom tartani ettől a 

trógertől. A hab a tortán az lesz, ha az alkoholista kinézetű profi ablakcsukogató Kálmánból  igazgatót csinálnak.

2011. 07. 27. 13:32

Akkor innentöl reformálom a cégünk vezetését. Miután állandó finanszirozási problémánk van, igy kényszerböl én sem a nagykönyvben leirtak szerint fogok eljárni és remélem a rendörség engem nem fog másodrendü polgárként kezelni. Vagy tévedek?

2011. 06. 23. 9:35

A KÖZGÉP ZRT kb. 5 évvel ezelött egy kb. 3 milliárdot termelö acélszerkezetgyártó cég volt. Ma 70-80 milliárdot forgatnak, utat, vasútat és mindent épitenek, jelenleg 100 milliárd feletti állami megbizásaik vannak. Ez az a cég, ahol évek óta a részvényesek nem jelennek meg a közgyülésen, majd második körben a nem egész egy százalék tulajdont birtokló elnök-vezérigazgató egy személyben és részvétellel levezeti az ülést és döntést hoz. A tulajdonosi körröl hivatalosan csak sejtések és mendemondák vannak. Legútobb saját státuszáról döntött! (Figyelö 24.sz. 2011.06.16-22. 34.o. : "Döntéshozók") Ugyanitt a cégröl is cikk található: "Mélyépitö a magasban" . A KÖZGÉP egyébként az AXON csoprt tagja, és évtizedek óta az operativ irányitást szolnoki ügyvédek végzik (Sal László, most Nyerges Zsolt), Simicska Lajos vigyázó szemeivel. Érdekes lenne azt is megvizsgálni, hogy ez a csapat hány városban vállalkozott hasonlóan, mint Esztergomban.