paprikajancsi - Szeretgom.hu
pj

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

paprikajancsi

Regisztrált:
2007. 09. 30. 19:23
Utolsó belépés:
2012. 04. 15. 18:46

2011. 04. 10. 21:18

Tükör, reflex.

2011. 02. 18. 14:46

Jó ötlet az aláírásgyüjtés!

Néhány hete 3 napos (kissé gyengécske) szervezés után közel 1000 aláírás gyült össze, amit a Meggyes frakció meg is kapott.

Komolyabb szervezéssel a szeptemberben Tétényi Évára szavazók nagyrésze mozgósítható lenne egy ilyen aláírásgyűjtésre, az sem kizárt, hogy ezt a számot felül is lehetne múlni. Ezt a jókora kupac aláírást elég kínos lenne, a szokásos módon lesöpörniük az asztalról.

Én még a mentelmi jog felfüggesztést is kihagynám belőle, csak az áldatlan állapot megszüntetésére helyezném a hangsúlyt. Mert még a Meggyes fanok jelentős részének sem lehet jó a mostani helyzet. Minden hűséges Fidesz támogató aláírása sokszorossan nyom a latba, mert a saját szavazóik elvesztése az igazán fájdalmas.

És csak akkor mennék a parlament elé, a dologgal, ha már egy ember sincs aki áláírná, de még nem volt rá módja, vagyis teljes a lista. Ehhez idő és szervezés kell, nem szabad elkapkodni.

Persze már ma aláírnám...

2011. 02. 12. 22:03

Megnéztem egy régi videót. http://www.youtube.com/watch?v=V1sNieB3eFM&NR=1 (CserépJ) Termofloc felírattal találkoztam mindjárt az elején. Lehet, hogy csak azért kerülhetett a listára, mert szerepel a felvételen? Ennek terméknek (szigetelőanyag márka - nem is cégnév) szerintem semmi köze Tamás ellenségeihez. A lista a videó nézegetése közben (is) készült...? Ez az idejét is jelezheti.

2011. 02. 07. 12:40

Az is érdekes momemtum, hogy - a látszat szerint- nem tudta, hogy konkréttan mi van az  jelentésben. Nem kapta meg! Ez azt is mutathatja, nem hogy nem kozmetikázták a kedvéért, hanem még ahhoz sem segítették hozzá, hogy felkészülhessen a fogadására. Nem tudnak hülyeségeket dumálni róla amíg nem olvasták, mert nagyon nagy a veszélye, hogy egy két hét alatt bedőlnek vele. Az hogy nem kapta meg nagyon tetszik nekem, bár kicsit félek nincs - e duplacsavar a dologban.