paprikajancsi - Szeretgom.hu
pj

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

paprikajancsi

Regisztrált:
2007. 09. 30. 19:23
Utolsó belépés:
2012. 04. 15. 18:46

2010. 10. 17. 22:33

Nagyszerű volt ott lenni. Polgármester asszony nálam (ha nem is kiütéssel), de pontozással vastagon nyerte a 2. mérkőzését is (tudom sokadik). Ügyes stratéga, nagyon jól beszél, frappánsan rögtönöz (kézfogás).  Steindl, kicsire ment össze a választól és a bekiabálásoktól, kétszínűségét csúnyán kiröhögték, lehurrogták. Főnöke sunyi-béna ötletével elő kellett állnia, és aztán égni, égni, égni... Kár hogy a valódi hangulatot a videó nem adja vissza igazán.

Szerintem a dacbrigád határozottsága sokat erodálódott a hosszú tapsok alatt. Ezt a folyamatot szerintem tovább lehetne fokozni egy sokak által aláírt, nyilatkozattal. Kb. valami a néhai Nemzeti Petíció szerűség Esztergomra adaptált változatára gondolnék, mondjuk Arató Géza nyílt levél stílusban. Már látom is a sok-sok aláírást a képviselő testületi ülések közvetítésekor a falon bekeretezve. Csak, hogy mindig hallják a vastapsot.

 

 

2010. 10. 16. 14:45

Kedves Iridium, és Alexandra!

Nagyon sajnálom, hogy itt nem lehet "tetszik" gombot nyomkodni. Ezért, így leírva próbálom magukat a folytatásra ösztönözni.

Gratulálok!