paprikajancsi - Szeretgom.hu
pj

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

paprikajancsi

Regisztrált:
2007. 09. 30. 19:23
Utolsó belépés:
2012. 04. 15. 18:46

2010. 12. 06. 8:39

Ipekakuána (Psychotria ipecacuanha) brazil növény, tupi nyelven: i-pe-ká-géne, azaz 'útszéli növény, ami beteggé tesz', magyarul: útszéli hánytatógyökér..  Mérgezés esetén hánytatásra használták,….1

1 Wikipedia - A szabad enciklopédia

 

Kedves Gábor Éva!

 

Tulajdonképpen az írásából, csak egy dolgot nem értek.  Miért került a „csődgondnok bácsi” kifejezés idézőjelbe?

 

A lap ahol Ön dolgozik elképesztően egyoldalú magán PR kiadvány volt hosszú évekig. Azt gondoltam az Önök újságírásnak álcázott reklám tevékenysége (se@@nyalása), nem termék függő (se@@). Azt is gondoltam, hogy a nyelv majd szépen lelassul, picit még meg is áll, majd komótosan átcsúszik egy másik irányba. Tévedtem. Önök Meggyes Tamásra esküdtek fel, és ki is tartják a dolgot rendesen. Érdekes fejlemény volt a héten, hogy a kirúgott városőrök nem a Polgármesterhez fordulnak segítségért, megoldást, munkahelyet, remélve, hanem inkább gyorsan, gyalázkodó kampányba kezdtek. Véletlen lehet - mint ahogy az Önök jelenkori munkásságában is nyilván az -, hogy ezen fejlemények egybeesnek szeretett gazdájuk érdekeivel. Ön írásában egy „bukott”- sajnos valójában még romjaiban is létező - diktatúra után siránkozik. Hogy ezt meggyőződésből teszi, vagy megélhetési szempontok vezérlik, nem tudom eldönteni.

 

Évekig győzködtek minket, hogy Meggyes Tamás elhozta nekünk, most már itt van, Amerika, meg, és itt van a Kánaán is. Most meg szomorúan leírja, hogy kívülállóként nem akarja nekünk megmondani ki a felelős, mert az politizálás lenne, és olyat magácska nem csinál, mert nem is tetszik érteni hozzá. Hát. Az Önök lapját, és bármely írástudó munkatársát az ügyben kívülállónak nem lehet tekinteni. Részei voltak, és jelenleg is azok egy nagy politikai reklámkampánynak, amely olyan terméket próbált, és próbál ma is ránk sózni, amely termék nem kellett szinte már a kutyának sem Október 3-án.

 

A választást egyébként lehetne az Önök megmérettetéseként is értelmezni, de én tudom, azért nem Önök a felelősek. A reklám, a PR jelentősége óriási. Azonban még soha senki nem tudott eladni egy tökéletesen megreklámozott, gyönyörűen becsomagolt dobozt, ami üres. Még inkább reménytelen próbálkozás, ugyanezen dobozt macskaürülékkel megtölteni.

 

„Elmesélem Önnek”Vigyor, hogy sokkal jobban szeretnék, egy olyan városban élni, ahol Önöket nem a pénzügyi nehézségek miatt zavarnák el, hanem azért amit műveltek, és művelnek még ma is.

 

Ha esetleg így alakul, és már a gazdi környékén sem akad több meló, megszerzett tapasztalatikat érdemes lenne a gyógyításban kiegészítő kezelésként kamatoztatni. A gyomortartalom gyors ürítése gyakran életet menthet.

2010. 10. 24. 13:15

Hogy mitől változik a Kósa féle retorika én el nem tudom képzelni...

2010. 10. 22. 18:21

Gratulálunk takikám a sikeres regisztrációhoz. Csak gondoltam elmondom, hogy szokott ez lenni. Fogod a cuccodat, majd te is a városházán, szólsz a főnöködnek, hogy nézze meg mit pakolsz fel. Írja alá, pecsételje le a szállítólevelet, hogy a portán ne legyen gond. Aztán elmész szépen a p....ába.

2010. 10. 22. 17:54

Nem tudom biztosan, de mintha valaki azt írta volna valahol, hogy betegállományban van, mondván Tétényi úgyis kirúgja majd. Nem lennék most a háziorvosa helyében, és persze nem rúgnám ki sem. Vigyor

2010. 10. 19. 16:55

Tisztelt Főorvos Úr!

Számomra, minden eddigi nyílt levél és hozzászólás közül, az Öné a legfontosabb. Úgy látom Ön az első "ővéik közül való" aki nyíltan, (szerintem az egzisztenciáját is kockáztatva - remélem nem-) a józan ész hangján szól. Szerintem ez az egyetlen hatásos módja, a túlpörgetett meggyeshintáról leszállíthassuk Őket. Sok tekintélyes esztergomi Fideszes társának kellene mégy ilyet írni. Hősök lehetnének mindannyian. Gratulálok!