Possibilitarian - Szeretgom.hu
Possibilitarian

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Possibilitarian

Regisztrált:
2017. 01. 18. 14:12
Utolsó belépés:
2017. 04. 07. 9:22

2017. 03. 25. 7:58

(03-23-ra) Engem meg 2xszeri egymásutánban röntgensugaraztak (-), holott ultrahangot kértem, nem kaptam, pedig még mindig fáj, szóval inkább ezt nézem:

https://www.facebook.com/GeologyWonders/videos/539484962902487/?hc_ref=NEWSFEED

2017. 03. 25. 7:15

Nem okostojásként, de az Office-nak megvan a One Note progija, ahová nagyon klassz bevásárló listát (is) lehet írni, szinkronizálni, be-ki pipálni, stb., és ott a telcsin, meg a boltban, jó, szintén segít, ha valaki csak szigorúan shoppingol, amire a sors is jól tud tanítani...

2017. 03. 23. 10:11

Az a szörnyű dmolnár, és teljesen egyetértek megint, hogy a béljóslástól, a villámcsapásig, a kávé, a kártya olvasásig, ez mind még életekbe is került, nemcsak pénzbe, és hatalomba..., a "tudatlanok" között, pedig tudjuk, hogy nem mind tudatlan, csak azt kell tudniuk hová, és mibe csimpaszkodjanak, mert a valóság esetleg nagyon valami más, és nem mindig kibírható. A konzekvens logika viszont nem hozhat ilyen eredményt! Tehát olyan, mint a drog. Csalóka, és addiktív. Persze egy párhuzamos univerzumba minden belefér, még talán a Plutó is egy féreglyukon át. Nem baj, befejezem egy mondással: aki arra készen áll, a tanítója megérkezik. (De ez nem biztos, hogy mi vagyunk) :D)

2017. 03. 23. 6:38

Kedves Holdfény!

Ha elmondom, hogy a 70-es években vettem magamnak egy "kalkulátort", ami a következő képen működött. a születési nap, hónap, év megadásával, kiszámította egy pillanat alatt, hogy milyen bolygókon állt az illető a Nap, mint csillag, a Hold, a Mars, és a Vénusz jegyeiben. Ehhez hozzájött egy másik lehetőség, a kompatibilitás, vagyis egy második személy ugyan ezeken alapuló kivizsgálása, és a 2 személyt összevetve, kiszámította, hogy a kapcsolat mennyire sikeres. a zöld gombok által, de a sárga gombok az 1+3 bolygón streszt jeleztek. Ezen az alapon tudtam kivizsgálni a családi, baráti, és munkahelyi kapcsolataimat, és következtetni azok sikerességében. Amikor (20-on éves lehettem), észrevettem az ezek iránt felkeltett érdeklődéseket a baráti körökben, tehát gyorsan piacosítottam az asztrológiai szolgálatomat, és hamarosan a gép visszahozta az árát, és a konyhára is maradt belőle. Később könyveket is vettem a kalkulációkhoz, hogy most már mind a 9 bolygóval is számolhassak, aztán pár év múltán összeboronáltam azt, az akkor még nekem nem nagyon ismert kínaival is. Megvettem Suzanne White keleti, a nyugati horoszkópjával összevetett 12x12 analízisét, és hagytam magamat bekebelezni, évekig.

Mint korábban említettem, pár évvel ez előtt, részt vettem a világ különböző szabadegyetemi kurzusain, és több, mint 15 féle különböző területen sikeres vizsgákat tettem le, ezekről mind papírjaim vannak, - ami óriási következményeket vonzott maga után.

Találkozásom a tudományos világgal, a legnagyobb nevekkel, előadó professzorokkal, szerzőkkel és kutatókkal, valamint a saját sikeres eredményekben gazdag éveim azzal a többek közötti célzattal jártak, hogy végül egy, a tényekre alapuló világnézetet sajátítottam el, kritikus gondolkodással, mellőzve a lényegtelent, és a fantáziáktól való megszabadulást, de nem utolsó sorban, még nagyobb szomjjal a világ, és az élet kérdéseivel kapcsolatban, ugyan ezekre az elementáris elméletekre alapozva.

Míg mindenkinek elfogadom a meggyőződéseit, úgy érzem, a sajátomnak is teret biztosítok itt a fórumon. Ezért teszek ide egy linket, amennyiben érdekel, (sajnos a magyar keresőmotor nem olyan gazdag, mint az angolszász oldalak), így ami elérhető, azt tehetem közzé: http://www.mek.iif.hu/porta/szint/human/ezoterik/asztrol/asztrol.htm

 Remélem, sarkallni fog további elmélkedésre.