dmolnar - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

dmolnar

Regisztrált:
2016. 09. 27. 8:39
Utolsó belépés:
2023. 12. 08. 11:33

2016. 10. 14. 8:54

Hát, hogy van e Berva moped arrafele, azt nem tudom, de bizonyára ma már a muzeális értéke miatt többet érhetne, mint egy Mercedes. Amúgy az asszony árát (bár itt azt hiszem némi tévedés van) nem csak a szépség határozta meg.... :0)

2016. 10. 13. 16:12

Irány? Miféle irány? Ha arra gondolsz, hogy egy kormányos és kormány nélkülihajót a szél és a hullámok kedvükre visznek bárhová, nosz az nem irány. Igaz, itt most a szél a pénz és a hullámok azok, akik a "politizálásból" pénzt szednek be (tisztelet a nagyon kevés kivételnek). Próbálnak evickélni és eddig két év alatt nem voltak képesek összegrundolni egy normális programot. Tényleg ma Gyurcsány tán az egyedüli, aki köetkezetesen szólal meg (bár tette volna ezt az eltelt időben is) és képvisel még valamilyen európai gondolkodásmódot... (Eszem megáll, hogy dicsérnem kell, pedig ugye nekem se a szívem csücske...)

2016. 10. 13. 14:18

Hát kedves barátom, ha "csúnyákat írsz", bizony te is sorra kerülhetsz... Mondjuk ilyneket, mint ez... :0)

Igen, valamiért nem viselik el a legenyhébb kritikát se, hogy finom legyek. Arra meg, ami jelenleg ott téma, mi a fenét lehet írni? Hát annyit, legfeljebb, hogy felháborító, de tényleg... Mert persze, hogy az, na de ezt húsz blogba beírni? Lehetne persze programról és egyebekről beszélgetni, de az meg nem megy. Na, de itt ez az oldal és bár nem "annyira" politikus, de igen jókat lehet beszélgetni... És ez most nekem egyelőre fontosabb, mint hogy kitiltottak valahonnét... :0)

2016. 10. 13. 14:02

Sejtésem sincs... Nálunk rendesen mennek ki. Úgy ahogy egy macstól várja az ember. Hacsak... hacsak nem lett minden nálatok tele fűvel.Mert ha nincs hely, ahol gödröt ásson (a fűbe pedig ezt nem teszi) akkor ugye mit tegyen? Persze 8ez most jutott eszembe) ki lehet tenni egy nagyobb tálcát macskaalommal, mert hátha rászoknak... Mondjuk olyan métersszer méteres tálca tán már elég. Persze azt meg takarítani kell... Vagy egy homokdomb a kert sarkában... 

2016. 10. 13. 8:49

Nos, ezen kicsit vitatkoznék az íróval. A kultúra nem szatikus és nem nyugodt. Amiben viszont egyetértünk, az az, hogy nem intézményesíthető.