dmolnar - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

dmolnar

Regisztrált:
2016. 09. 27. 8:39
Utolsó belépés:
2023. 10. 04. 8:21

2017. 01. 26. 16:15

No, álljunk meg egy szóra... A kételkedj, az azt jelenti, hogy sohase fogadja el minden első bemondásra... Azaz legyél szekptikus (itt egy oldaluk, szerintem jól használható http://www.szkeptikustarsasag.hu/index.php.

De azt is jelenti, hogy ne hidd el soha, hogy nincs tovább... Azaz ne korlátozd a fantáziád. De azért különbséget kell tenni a dolgok között, szerintem. Van az, amit most tudunk és ismerünk és van az, amit jó lenne... Azaz piszok jó lenne a fénysebességnél gyorsabban utazni (bár ki tudja), de egyelőre erre semmiféle lehetőség, még elméleti sincs. Ez a fantázia birodalma. Ha majd lesz rá elméleti lehetőség, akkor előlép a fantázia világából.  

2017. 01. 26. 16:07

Az attól függ... Mármint hogy van e időm.. mert általában szeretek elmélkedni különféle dolgokról (jó, kivéve pár dolgot, mint a csillagjóslás és társai)... A poszter nem rossz, én ki is tudtam nagyítani, de ha ezt akarnám a nappali falára tenni a nejem nagyon megverne, így nem... :0)

2017. 01. 26. 15:41

Édesapám iskolájában az volt a szokás (hogy ma is ez a szokás e, azt nem tudom), hogy a nyolcadikosok fokossal ballagtak. Faragott nyél és igazi rézből öntött fej (de volt, amikor néha az is fából készült). Nos, mivel édesapám volt jó sokáig az igazgató és minden évben kapott egy fokost, egész szép gyüjteményünk lett fokosból... De őrizzük őket keményen, dacára annak, hogy édesapám már jó régen meghalt. Ez is olyasmi, amit nem tudom egyáltalán ki fogunk e dobni... Mert valami emlék, valami kézzelfogható a múltból... 

2017. 01. 26. 8:29

Figyusz... ne folytasd. Nem kell állandóan "bizonyítani". Pláne nem valami kitekert módon már rég nem arról írni, amivel az egész elkezdődött.

Úgyhogy inkább azt írd meg (ha publikus), merre jártál, mit csináltál, mióta nem láttunk.

Mivel a Kapcsolatról ki vagyok tiltva, így csak itt jegyzem meg, Botka elég rendesen berúgta az ajtót, kötve hiszem, hogy sikere lesz. Amit leírt, mint alapvetést, az elsőre nem rossz, csak ilyet olvastam már vagy huszat az elmúlt tíz évben, ha rendesen ki tudja bontani, részletekbe menően, és tud hozzá szövetségeseket találni, akkor esetleg bejöhet, de van egy erős gyanúm, hogy megint valamiféle csodavárással van dolgunk, hogy "na majd ő megoldja". De egy ember nem tud megoldani semmit (hacsak nincs a kezében olyan szintű zsarolási potenciál, mina nagy vezérünk kezében)

2017. 01. 26. 8:22

Húúú... Ilyet még nem is láttam... Borzasztóan "szép". Atyavilág... Pedig a szüleim is kaptak jó pár hasonló "értékes" ajándékot (pedagógusok voltak). Ma is van közülük pár darab, de csak azért őrződtek meg, mert sszép emlékek fűződnek hozzájuk.