Érdy Gábor - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Érdy Gábor

Regisztrált:
2006. 05. 22. 0:00
Utolsó belépés:
2018. 09. 05. 14:44

2007. 08. 28. 9:48

Üdv Mindenkinek!

Egy lehetőségről lenne szó: megkerestek az egyik legnépszerűbb internetes futóportáltól (tudom a futás sok embert nem izgat fel), hogy élőben közvetítenék a neten a Dunaparti Futópartik 4. fordulóját (rajt+befutás). Némi áramra és egy szélessávú internettel rendelkező mobiltelefonra lenne szükségünk. Az áramot meg tudom oldani, de a mobiltelefonnal bajban vagyok. Tud-e valaki segíteni ill. szponzorálná-e versenyünket egy ilyen telefonnal? Vagy ötlet, kihez lehetne fordulni? A verseny jövő vasárnap lesz, rajt 10 órakor az Erzsébet parkban, és. kb. fél 1-ig tart... Infók: gerdy@citromail.hu vagy 20-9137189.

Köszönöm a segítséget előre is!

Érdy Gábor

2007. 07. 09. 14:59

Versenykiírás (IDŐPONTVÁLTOZÁS)

Mottó: „Az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik!”

Dunaparti Futópartik 2007 III. forduló Július 28. 22:00 óra (éjjeli teliholdfutam)

Rendező: Esztergomi Futóművek

Médiatámogatók: www.HUNRUN.com, www.szeretgom.hu, Kék Duna Rádió, Esztergom TV, Hídlap, 24óra

Támogatók: KIRCHHOFF-Hungaria Kft., Aquasziget Esztergom, Richter Gedeon Nyrt., Magyar Suzuki Rt., Városháza Étterem Budapest, ING Dunakanyar Igazgatóság, PólóSarok, Dolce Vita Sütibolt.

Versenytávok: 4 km, 10 km

Helyszín: Kerékpárút Rajt - Cél: Erzsébet-park.

Frissítés: Célban ásványvíz, tea, a 10 km fordítónál víz, szőlőcukor.

Nevezési díj: Előnevezés esetén: 300 Ft/futam a versenyt megelőző péntekig, szombaton és a helyszínen 400 Ft/futam. Előnevezni az Információ-nál megadott E-mailen vagy telefonszámon (SMS-ben) a következő adatok megadásával: Táv, Név, Szül. idő, Egyesület vagy iskola, E-mail cím Előnevezetteknek a pénz befizetése a helyszínen történik. Az Esztergomi Futóművek tagjainak az indulás ingyenes!

Díjazás: Minden induló egyedi, emblémázott ajándékot kap!

FONTOS!:
- A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt!
- Kerékpáros v. motoros felvezetést biztosítunk.
- Fényvisszaverő mellény viselése kötelező! Elöl fehér, hátul piros lámpa, fényvisszaverő prizma, fényrudak viselése javasolt.
- A legjobban kivilágított versenyzőt külön díjazzuk!
- A rendezvényeken csomagmegőrzést biztosítunk, értékmegőrzést nem vállalunk!

Információ: Érdy Gábor 20-913-7189 vagy gerdy@citromail.hu

Az első két forduló képei: www.picasaweb.google.com/Runegom

2007. 07. 04. 19:39

Régebben lehetett szerkeszteni az eseményeket, ha jól emlékszem, most a régebbieket nem lehet, csak újat felvinni...

Az éjféli futam éjjelire változott, 22 óra a rajt időpontja, ezt szerettem volna javítani.

2007. 05. 18. 11:10

Joel: hogy lehet törölni a képek közül, ill sorrenden változtatni, most a futóparti képei a végéről kezdődnek :((

2006. 10. 24. 16:34

 • Torony:* Hogy ne csapjon túl nagy zajt, legyen szíves forduljon 45 fokkal jobbra. *Pilóta:* Milyen zajt csaphatnánk mi 35000 láb magasan? *Torony:* Olyan csörömpöloset, mint amikor a 707-esük összeütközik az elottük évö 727-essel!

  *Torony:* Ön most egy Airbus 320 vagy 340? *Pilóta:* Egy 340 természetesen! *Torony:* Akkor ebben az esetben lenne szíves a start elött a másik két ajtómuvét is bekapcsolni?

  *Torony egy Pilótának, aki különösen durván tette le a gépet:*
  - A leszállás nem ördöngösség, az utasoknak finomabban is a tudtukra lehet adni, hogy földet értek. *Pilóta:* Nem számít, úgyis mindig tapsolnak.

  *Pilóta:* Ott ég egy leszállófény... *Torony:* Remélem ég ott több is. *Pilóta:* Szerintem csak füstöl.

  *Pilóta:* Csak egy kevés üzemanyagunk van még. Sürgös intézkedést kérünk. *Torony:* Mi a helyzetük? Nincsenek a képernyömön. *Pilóta:* A 2-es kifutón állunk, és már egy örökkévalóság óta várjuk a tankautót.

  *Torony:* Leszállás után kérem guruljon a Taxiway Alpha 7, Alpha 5, Whiskey 2, Delta 1 és Oscar 2. *Pilóta:* Mi van? Mi itt nem ismerjük ki magunkat. *Torony:* Nem tesz semmit, én is csak két napja dolgozom itt.

  *Pilóta:* Startengedélyt kérünk. *Torony:* Bocs, de nem kaptuk meg a repülési tervüket. Hova szeretnének repülni? *Pilóta:* Természetesen Salzburgba, mint minden hétfon. *Torony:* De ma kedd van!

  *Pilóta:* Itt nincs egy darab Follow-me-Auto sem? *Torony:* Negatív Nézzék csak, tök egyedül visszatalált a terminálhoz.

  *Torony:* Magasság és helyzet? *Pilota:* 1.80m vagyok és baloldalt elöl ülök.

  *Torony a magánrepülohöz egy durva landolás után:* - Ki mindenki van a fedélzeten? *Pilóta:* A Pilóta, két utas és egy kutya. *Torony:* Gondolom a kutya vezetett.

  *Torony:* Van elég üzemanyaguk vagy nincsen? *Pilóta:* Igen. *Torony:* Igen mi? *Pilóta:* Igen, Uram!!!

  *Torony:* Adja meg legyen szíves várhatóan mikor érkeznek. *Pilóta:* Hmmmm... A kedd jó lenne.

  *Pilóta:* Jó reggelt Pozsony! *Torony:* Jó reggelt. Csak tájékoztatásul: itt Bécs beszél. *Pilóta:* Én most éppen leszállok Pozsonyban. *Torony:* De ez itt tényleg Bécs. *Pilóta:* Bécs? *Torony:* Az. *Pilóta:* De miért? Mi Pozsonyba tartunk. *Torony:* Okay.. Akkor szakítsa meg a leszállást, és repüljön balra...