wolf - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

wolf

Regisztrált:
2014. 09. 19. 8:21
Utolsó belépés:
2016. 10. 14. 15:12

2016. 10. 14. 15:15

Ne halogassák! Ha tegnap lett volna kész, az is késő lett volna. Hová halasszák? Lassan tíz éve halogatva van. Autóval nem lehet bejutni, gyalog, eső után lábon sem, ennél minden jobb. Az a parkoló minden nap tömve van, minden nap ugyanannyi autós/vásárló hiányzik majd a városból, mindegy mikor csinálják. Hogy néz ki az egész, a DK nem jár arrafelé? Vagy a képviselőjük, ha van nekik?

2016. 09. 14. 10:46

Igen, egész európai megoldás lenne. Csak az uniós források most elérhetőek, ismerve a hazai bürokráciát mire ezt összeolvasnák egy projektbe, addigra ezek a források már rég elapadnak. Az más kérdés, hogy érdemes-e elherdálni milliárdos, rossz projektekre a támogatásokat, ez azonban nem csak esztergomi probléma. A másik opció meg az, hogy akkor inkább most ne csináljuk, tervezzük meg gáttal, árvízvédelemmel együtt, azután hátha egyszer majd megvalósul. Vagy nem. Nem tudom, melyik politikus vállalná be, hogy inkább ne legyen most építés, "bukjuk" a pénzt, mégha nem is ideális a terv. Ennél reálisabb megoldás, hogy - ha van politikai szándék - akkor igyekeznek átdolgoztatni a meglévő tervet úgy, hogy minél komolyabb zaj- és károsanyag védelem valósuljon meg. (zajvédőfalak mellett zöldsáv stb.)

2016. 08. 18. 0:05

Talán az is segítene, ha időnként a testületi ülésen túl is látnánk képviselőt, mondjuk rendezvényeken. A legtöbbel utoljára szórólapon találkoztam két évvel ezelőtt

2016. 05. 05. 9:52

Nem ülhet. Legalábbis sem a bizottság, sem ma a testület nem támogatta. A gond az, hogy csak véleményezési joga van az önkormányzatnak, a KLIK dönt majd.