kurázsi - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

kurázsi

Regisztrált:
2014. 01. 14. 20:57
Utolsó belépés:
2015. 08. 11. 18:57

2015. 08. 11. 19:01

Szerintem a kabinettfőnököt a polgármester választja ki ! Nem kóptálják mellé ! Így annak viselt dolgaiért  (ha van ilyen ) is övé a felelősség senki másé !

 

 

2015. 03. 22. 20:44

  "Ezt ugye viccnek szántad?" Ártatlan

  Te meg tudod ! De amit leirtál abból semmi se úgy van ! De neked alapvető demokratikus jogod van hülyeségeket irkálni ! Bátran élj továbbra is a törvény által biztositott jogoddal ! Sötétben bujkáló rémhir terjesztő !

 

 

 

2015. 03. 22. 0:08

Nem a csetreszekkel meg a bolha piaccal van a gond, hanem az őstermelőkkel ! Meg azzal,hogy nincs se kézmosás folyóvizben, se WC. se gombaszakértő ! De a takaritás legalább akkora gond lenne mint az áruk ki -be cipelése a burkolat teljes alkalmatlansága ! A tüző nap beszorulása ,hogy csak néhányat emlitsek ! aztán meg ha a régi piacot fölássák az is oda költözik , mert hova máshová. Jártam én is jónéhány piacon ,de ott ezek és még sok más is meg volt oldva a tér alkalmas volt a célra ! Koncepciózusan úgy lett kialakitva ! Ez meg csak egy kényszeredett pótcselekvés de nekem mindegy , majd meglátjuk hol lesz a szabad VC ki fogja szatyorba becipelni az eladó krumplit ,tököt , vagy szecessziós kanapét ? Több kárt csak nem csinálnak mint a mélygarázzsal , meg a z élményfürdővel . Én egyébként is évente néhányszor ha oda tévedek . De várjuk meg az ott lakók véleményét is ! Ennél már az is jobb lenne, ha visszacsinálnák parkolónak ! A Széchanyi tér meg nem a fő, hanem az egyetlen tere Esztergomnak !

2015. 03. 21. 19:19

 Tulajdonképpen az egészet ide kellene másolnom !

  "A jót összecseréli a vonzóval, csábítóval; nem csoda, ha a magánéletben is,
közéletben is többnyire kalandorok vezetik. Örökös a csalódása és kiábrándulása, hibáztat minden égi és földi hatalmat, mások gonoszságát, néha még saját ostobaságát is; csak éppen arra nem
gondol, hogy embertársait ne az ő igényein keresztül nézze, hanem önmagukban.
(Weöres) "

  Ha hat oldalt irnék se tudnék ennél többet mondani !  De az irásában minden benne van és annak tükrében világosan érthető az esztergomi választók tévejgései ! Meg az is,hogy az embereknek kell megváltozni ahhoz hogy változzon valami ! A mai közélet pedig pontosan olyan mint a mai emberek! nem is lehet más !

 

2015. 03. 18. 8:14

Igen ! az ötlet pedig katasztrófálisan rossz ! Tulajdonképpen akár állandó állatvásárt is rendezhetnénk, az még több életet vinne a térre ! Ez az ötlet pedig legfeljebb ha néhány tucat kufárkodó érdekeit szolgálja !  Az őstermelőknek meg ott a piac akár naponta kipakolhatnak ! Amit szintén el kellene onnan telepiteni ! Ahhoz pedig nincs szükségem olvasásra,hogy észrevegyem már nem a 19, sz. ban élünk ! Semmi szüksége a városnak a további idétlenkedésekre ! Én meg ezt gondolom és személyeskedés nélkül határozottan elitélem az ötletet !