kurázsi - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

kurázsi

Regisztrált:
2014. 01. 14. 20:57
Utolsó belépés:
2015. 08. 11. 18:57

2015. 03. 01. 14:08

 Hát ez igazán örvendetes ! Ezeket bizony mind nagyon fontos és elodázhatatlan javaslatnak tartom, éppen ezen hasznos javaslatok hosszutávu megóvása érdekében tennék egy igen fontos javaslatot ! Midőn a napi séta közben az Erzsébet parkba tévedtem, A török dzsámi alatt van egy árviz jelző berendezés amin jól látható, hogy az utóbbi évtizedben milyen hatalmasat emelkedtek az árvizi tetőzések ! Ami különösebb matek tudás nélkül is jól látható ! Ha a jelenlegi tendencia tovább folytatódik , az elkövetkezendő 5-10 éven belül biztos,hogy mind ezt a szépséget amit most megmentettünk de az összes többit is el fogja pusztitani az árviz ! Hacsak fel nem ébrednek álmukból, a képviselő urak és tesznek immár valami érdemi lépéseket is ennek elkerülése érdekében ! De még mielőtt szó érné a ház elejét jelzem ez nem azért fog bekövetkezni mert én mondtam ! Előre is mosom a kezeimet de a veszély abszolút reális , mert minden ez irányba mutat !!!

Nem mintha bántani akarnám a képviselő urakat ,mert tudom,hogy nem értenek hozzá ! De legalább kérdezzenek meg felelősséggel biró szakembereket ! Ugy tudom ezt még nem tiltja a Fidesz szabályzata ! Már ha tényleg tenni akarnak valamit a lakosság érdekében !

2015. 02. 23. 23:19

  "Az előző képviselőtestület  miért nem tette meg ezt a lépést?"

 Ezt a kérdést a Fidesznek kellene feltenni, mert mint ahogy a mostani az előző testület is Fedeszes többségű volt !

 De az én véleményem szerint bosszúból csinálták, egyebek mellett ezzel büntették a lakosságot, csak azért mert független polgit választottak !

 

2015. 02. 22. 11:42

 Bizony vannak idők mikor, az elitélt  az áldozat az itélet hozó meg a bűnös ! Ezzel van tele a történelmünk !

 

2015. 02. 22. 11:33

  "Ez a szomorú képsor bizony egy valós tükre a mai állapotoknak. A háborúnak egy másik fajtája, a lélek ellen vívott háború romos elhagyatott képei ezek. "

No igen miközben az illetékesek a potentátorok, megnyilvánolásaikban csöpögnek az Isten tiszteletétől , meg az ember szeretetétől ! Hazug emberek hazug világa !

 

2015. 02. 20. 14:10

Köszönjük szépen az új testületnek a Szlovák oldal nevébe is !