kurázsi - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

kurázsi

Regisztrált:
2014. 01. 14. 20:57
Utolsó belépés:
2015. 08. 11. 18:57

2015. 03. 06. 12:09

Kedves mina ! Tulajdonképpen mindazzal egyet lehetne érteni amiket itt nem kevés hangulatkeltési szándékkal leirtál ! De mégis azt kell mondjam összességében nem értek egyet az érveléssel ! Jóllehet egyenként minden állitás megállja a helyét ! Mégis mindezeket szinte kivétel nélkül minden más esztergomi intézményről el lehet mondani ! Aztán magad is utaltál arra,hogy lehet nincs is jó helyen az intézmény és ha már tényleg ilyen szinvonalas rendezvények vannak,  ami indokoltá tenne magasabb szinvonalú szervezést és feltétel rendszert, amit a jelenlegi helyen talán nem is lehet, vagy érdemes véglegesen kialakitani !  Lehetne akár egy más helyszinben gondolkodni!  Vagy a szomszédos 2 milliárdos mélygarázsban biztositani a kultúrált parkolást és kiépiteni a mintegy 50 méter átjárási lehetőséget és szállitást, gyalogos úton ! De lehet az is ,hogy a nemzetközi szintű rendezvényeket nem is a zeneiskolába kellene tartani ! Itt van mindjárt a bástya parkoló mellett, egy huszon éves új  szabadidő központ ! Amit most pusztit az enyészet . Sok mindent lehetne még ami megoldás lehetne, lehetőleg végleges. De ha mindig mindent csak ad-hoc jelleggel próbálunk megoldani, akkor csak konzerváljuk a rossz koncepciótlan megoldásokat, miközben a pénz elfogy, a gond meg csak szaporodik ! Legalábbis én igy gondolom aminek hangot adok  A demokrácia meg arról szól,hogy a sok eltérő és jószándékú vélemények,egy konstruktiv, kompromisszum kész vitában közös akarattá érlelődjenek !

2015. 03. 04. 8:57

Igen de az mégis csak egy a szabad idő eltöltésére sportolásra alkalmas és használt árterűlet ! Ezzel együtt célszerű lenne egy sármentes gyalogos járda kiépitése ? Végig a szigeten.  Ami nem azonos egy zug parkoló létesitésével ! A bástya parkoló viszont egy parkolásra kijalölt fizetős parkoló ! Aki pedig oda beáll az ki is szeretne szállni és nem feltétlen gumicsizmába szeretnének közlekedni a belvárosban és még fizetni is érte ! Lehet ,de szerintem kell is sújozni melyik előbbre való ! Ez a képviselő testület kötelessége, feladata és felelőssége !

 

2015. 03. 03. 23:29

Számomra ez igen csak érthetetlen ! A zeneiskola közvetlen szomszédságában van a város legnagyobb mélygarázsa ! Ami általában ugye üresen áll !

Most fizettük ki a többszáz milliós utólsó részletet!  Kérdésem az, hogy mikor, vagy egyáltalán van e olyan szándék,hogy használatba vegye a város ! Mert ha nem akkor minek épitettük ? Ha meg igen, akkor miért kell a szigeten a zöld területet (parkot )leaszfaltozni ? Egyáltalán miért kell oda autóval lehajtani ? Ha meg mindenáron aszfaltozni akarnak, akkor miért nem a város egyetlen számottevő felsszini parkolóját aszfaltozzák, a Bástya parkolót ? Ami ugye szintén nagyon rossz állapotban van! De legalább nem szabadidős zöld területen fekszik,(hanem kijelölt parkoló ) és sokkal többen használják ! Tulajdonképpen egy hegedüvel onnan is ellehetne sétálni mintegy 200 métert a zeneiskoláig ! Márcsak az egészség megőrzése érdekében is !Szerintem ez csak egy szűk csoport indokolatlan kivánsága és nem a város többségének az érdeke !

2015. 03. 01. 14:41

Csak úgy mint a Meggyes idején ! Egyebek mellett igy lett a 9 miliárdos bevételből 19 milliárd elköltve ! Csak egyetlen halk kérdésem lenne ha van rá fogadtatás ? Mennyibe fog ez nekünk kerülni !? Ha valaki tudja a helyes választ ! Nem csak leszegett fejjel nyomják a gombot ! És, várják az "együttműködést "!

2015. 03. 01. 14:35

  " Ugyanezt vetettem fel korábban, érdekes reakciók voltak. Sajnálom, de a gyalázott tanárok,az iskoláért kiálló közösség, beleértve a szeretgom megkövetése, az iskola teljes rehabilitációja nélkül, ezek a figurák számomra szimbolikusan ugyanazok. Ez az ügy ráégett a Fideszre."

  Ez pontosan igy van ! Mert tetszik nemtetszik, az örökösökre rá száll az elődök összes dicsősége és gyalázata is ! Éppen ezért gondolom jót tenne nekik ha bocsánatot kérnének mind azoktól a vállalkozóktól adózó polgároktól akik ki izzadták, megszenvedték azt a 26 milliárd forintot amit elköltöttek a semmire !                 Az Államtitkárt idézve "ELÉGETTEK" Utánna , de csakis utánna lehet álmodozni valamiféle együttműködésről, megértésről, netán megbocsátásról ,de addig ez csak egy jámbor óhaj lehet, ami lagfeljebb ha mosolyt fakaszt !