Zsuzsi - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Zsuzsi

Regisztrált:
2007. 09. 24. 15:00
Utolsó belépés:
2011. 08. 05. 21:48

2007. 09. 27. 21:34

laca írta: Azért nem is volt rosz, hogy a Szeretgom egyből két taggal nyilatkozott egy országos TV adón, főműsoridőben. Gratulálok Gábornak és Jenőnek!

Hááát, vitatkoznom kell veled.

Persze mindannyian elfogultak vagyunk az ügy miatt, de azért én próbáltam a kívülálló szemével, fülével nézni, hallgatni a műsort. Nem vagyok kommunikációs szaki, de szerintem nagyon gyenge volt minden hozzászólás. A "kívülálló" szerint GJ nyert.

Nem tudtam meg, hogy mi a felháborodás igazi oka, nem tudtam meg, hogy milyen az a vezetési stílus, ami ezt tudja produkálni. Nem tudtam meg, mi a szülők, diákok felháborodásának oka.

Itt három ember motyogott az orra alatt, amiből a legérthetőbb, legösszeszedettebb, leghangosabb sajnos GJ. volt.

2007. 09. 27. 20:52

gyengevolt eddig.... jajaj

2007. 09. 27. 20:27

aSk írta: ha városi újság akkor telhetetlennek kell lennünk... mert vagy arról szól ami a városban folyik, vagy szünjön meg valóban inkább... a MI pénzünkből van kiadva, nem a tekintetesúréból...

arról kell szóljon ami a városban történik, márpedig ez most elég központi téma!

mindemellett VHI óta valóban történt előrelépés az objektivitás irányába, amit nem is vitatnék

Zsuzsi írta: Egyenlőre ne legyünk "telhetetlenek" :D

Igazad van. Ebben szerintem nem is vitatkozik senki, én sem. De! A jelen (2000 óta tartó) városi helyzetet figyelembe véve, azt hiszem nagy lépés volt a Hídlap jelenlegi "szelleme". Egy ilyen despotával szemben, az eddigi hét év csöndjét figyelembe véve, azt hiszem VHI-t-t mindenben támogatni és nem kritizálni kellene.

2007. 09. 27. 20:03

laca írta:

Zsuzsi írta: Szeretném előre mondani, hogy nem vagyok a Hídlap "magyar hangja". Szerinted, akik önkormányzati támogatásból működnek elmehetnek eddig?

Akik ennyire objektívek? Vagy csak mondják?

Laca!

Nem vagy benne... Belülről mások a dimenziók. Nagyon tisztelem VHI-t, hogy eddig el tudott, el mert menni. A másik alternatíva: a Hídlap megszüntetése, vagy újabb harcos, "láncos" főszerkesztő. Én éltem ebben a közegben, tudom, hogy ez, ameddig a Hídlap most elment, nagyon-nagyon nagy dolog.

Egyenlőre ne legyünk "telhetetlenek" :D

2007. 09. 27. 19:22

aSk írta: ez már egyfajta kegy ebben a városban, hogy megszólalnak odafenn a nagyok??? (gondolok itt MT-re és magyarhangjára TI-re)

igazából a hídlapot sem fogta még meg az, hogy 3 sorban közölje, hogy tüntetés lesz a városban...

Szeretném előre mondani, hogy nem vagyok a Hídlap "magyar hangja". Szerinted, akik önkormányzati támogatásból működnek elmehetnek eddig?