Zsuzsi - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Zsuzsi

Regisztrált:
2007. 09. 24. 15:00
Utolsó belépés:
2011. 08. 05. 21:48

2007. 10. 16. 0:24

Zsuzsi írta:

Szia Joel!

Nem lehetne a chat ablakkal valamit tenni? Nekem pár másodpercenként "elugrik", és kezdhetem előlről, hogy mit is olvastam éppen... Bocs, h ezt már írtam, de szeretném olvasni... nadon-nadon kiváncsi vagyok a többiek véleményére.

Zsuzsi

bocsi

a chat olvashatatlan, pedig napközben nincs rá időm, hogy folyamatosan nézzem....

2007. 10. 15. 23:50

Szia Joel!

Nem lehetne a chat ablakkal valamit tenni? Nekem pár másodpercenként "elugrik", és kezdhetem előlről, hogy mit is olvastam éppen... Bocs, h ezt már írtam, de szeretném olvasni... nadon-nadon kiváncsi vagyok a többiek véleményére.

Zsuzsi

2007. 10. 12. 10:40

Petró írta:

A helyi hírekből kiindulva a hatalmas adósság felhalmozás következtében pénzügyi vizsgálat indult az intézménynél, melynek keretében számos mulasztást tártak fel. Az ezt követő pénzügyi konszolidációval egyidőben menedzsment váltás is történt az intézményben, melynek egyik alapvető célkitűzése az addigi pazarló gazdálkodás megszüntetése volt.

Igazán örvendetes a célkitűzés, szerintem ennek mindenki örül. Egyet nem értek csak ezzel kapcsolatban, ha számos mulasztást állapítottak meg, akkor az előző vezetőt miért engedték el minden következmény nélkül, "közös megegyezéssel"?? Ki fizeti akkor a révészt?

Annak is mindnyájan örülni fogunk, ha sikerül a fürdőt 0 szaldósan üzemeltetni. Ezzel nagy terhet vesznek le a lakosság válláról. Azért egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban is: mi lesz a megtérüléssel? Ha jól tudom 8 évre vállalták a pályázatban a megtérülést.

Nem szeretném, ha bárki félreértené, nem az új vezetést akarom piszkálni, nekik kitartást kívánok mindannyiunk javára!

Csak tudod, elgondolkodik az ember:

egy Sitkut le kell váltani botrányos körülmények között, mivel nem képviselte (állítólag) az Önkormányzat érdekeit...

egy Lengyel nevezetűt, akiről pedig bebizonyosodott (szerinted, Te írtad, én erről nem olvastam még), hogy kárt okozott (számos mulasztást, ahogy írod), azt pedig szép csendben, minden balhé és felhajtás nélkül útjára engednek...

2007. 10. 12. 9:35

Kedves Petró!

Mivel, ha burkoltan is, de "megfenyegetted" Olgicát, hogy ha a fürdővel kapcsolatban százmilliós veszteségeket emleget, könnyen úgy járhat, mint az első fokon már elítélt két ember, szóval az adataim után minimum, hogy elnézést kérsz tőle, mivel ő a veszteségeket nem a 2007-es évhez kötötte kizárólag. Márpedig 2006-ban valóban több száz milliós veszteség volt. Ez tény.

Rajta Petró! Kérj elnézést a hölgytől!