lacikabácsika - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

lacikabácsika

Regisztrált:
2007. 09. 23. 21:06
Utolsó belépés:
2016. 02. 25. 8:07

2007. 09. 25. 12:51

laca írta:

lacikabácsika írta: Kedves JOEL! Természetesen nem bántani akartam, csak úgy értettem, hogy nem közlekedési mérnök, mert azt hittem ha ily szakmabeli olvassa, az jól helybenhagy a hosszas indokaival. Köszönöm LACA védőbeszédét, én vissza tudom vonni helytelen és téves gondolataimat is, megkövetve az ártatlan áldozatot! Üdv minkettőnek!!

2007. 09. 25. 12:41

Kedves JOEL! Ön a barátom, Ön sem mérnök, mégis kíválóan érzi a problémát! Bizony Párkányban is van lego körforgalom! Üdv!

2007. 09. 25. 12:36

A sínai hegyen talán a legismertebb tábla ered tíz parancsolattal, az emberiség, benne TE és Mások javára. A mai napig problémát jelent teljesíteni. Miből gondolja a fogalmazó, hogy egy pici városka szerény kérése most megfogan? Várom válaszát! (természtesen nem fogadom el)! Ja, ezt idéztem valahonnan...honnan?

2007. 09. 25. 11:54

áginakszeretettel, aki ISTVÁNOS volt! Nem ismeri Sitku Pált, de a végén elvinné a gyerekét a gimiből! Ó, mond ki érti ezt? Szély jenő is a kor nyomasztó politikáját, hatalmi dresszúráját csillapította emberségével. Isten nyugosztalja! Abban az időben a kíváló magyartanár eltiltásban is volt! A történelmet csak központi írány szerint volt szabad "oktatni"! Pedig a tanárunk igen kíváló és becsületes tudós volt! Az orosz nyelv nem fakultatív időpocsékolás volt! A legszigorúbb földrajztanárt megbecsültük! A fizikum és a kémiaszertárt magunkénak éreztük! A táborok, szinházak emléke ma is eleven. Valóban volt több helyütt oktatás, mert bevezették az elektronikai szakközépet, a Bottyán étterem udvaránál! Kedves Ági! Biztos, hogy ISTVÁNOS volt? Lélekben is? Milyen jegyei voltak? Tartanak találkozókat? Köszöntik egymást ha összefutnak, néhány mi van veled erejéig? Milyen színű a szeme? Baráti köszöntéssel maradok ISTVÁNos!

2007. 09. 25. 11:19

Nem vagyok közlekedési mérnök, ezért egyszerübben mondom: itt körforgalomra van szükség! (akárcsak Vörösvár elött Pilisszentivánnál). A bevétel reményében a kis lánchálózati boltocskák előtt gigantikus útrekonstruciókat lehet látni Kertv., Dorog stb, a címbeli kereszteződés átépítéséhez még kevés az áldozat, tudom az első indok a pénzhiány is. Hmm...