lacikabácsika - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

lacikabácsika

Regisztrált:
2007. 09. 23. 21:06
Utolsó belépés:
2016. 02. 25. 8:07

2007. 09. 28. 19:52

A cikkben az áll, hogy a pm. és S.O. vitába keveredett. Jó lenne tudni, mikor, milyen indokkal lesz nyílt.zárt ülés igazgatóváltás napirendi pontként, esetleg hol a szavazatkötelezettségi engedelmesség forgatókönyve? A kórházhoz közeli képviselő reményfutamos e?

2007. 09. 25. 17:35

(39) Áginak: köszönöm, hogy a (38) írásomra nem ingerült fel, nem is az a cél, hanem a higgadt szembebeszélés. Néhány reflekciót még, ha engedi: szimpátiája megfogott, mert nekem is a földrajz maradt meg magas érdeklődésre, bár szegény Sinka Tanár Úrat megmosolyogtuk is vala. Más: az én Apám népbíróság által elitélt mérnök volt, mert nem volt pártos vezető........de sosem bántott volna, ha az Igazság oldalán, vagy akár a vélt igazság mellett kiállok. Sőt, példát mutatott az emberségével, igy menekült meg az ötvenes évek intézményeitől. Más: az igazgató "saját" hibája kiváló tudója talán egyetlen ember, az maga az Igazgató Úr. Kétlem, hogy a vádlója a-tól z-ig mégegyszer el tudná mondani irgalmatlanul ostorozó, indulatos, ismétlésekbe, csúsztatásokba, tárgyhoz messzire mutató, de önsajnálatoktól bővelkedő beszédét, amit volt kedves az ETV sugározni. Más: az év folyamán ismerős istvános szülőkhőz levél érkezett, városunk vezetőjének aláírásával, miszerint a kanonoksoron sok a munka, mident megtesz a vezetés az ügyért, türelem, türelem! Teljes jóindulat mellett sem volt a konkrét megoldás kihámozható, ismétlem a levél nem volt udvariatlan. Más: az újságíróval nincs még köszönő viszonyom sem.Ön érezte, vagy mástól hallotta, hogy rosszmájú, napellenes? Ha normális családi asztalnál vacsoráznak, miért nem beszélgethet a feleség erről-arról, ami érinti a kettejük hangulatát? És ha gondolja a férj , most már írok egy pár sort, hátha a nyilvánosság választ ad a kételyekre, akkor téved? máshol hogy van ez? Más: az Igazgató bizonyára vérnyomásmérésre siet, ha az újságot elolvasván csupa-csupa hazugságokat, igaztalan vádak sokaságát, rosszindulatú, hamis képeket vél felfedezni támogató Vezetői sérelmére! Júj! Más.Az igazgató Úr nem védte az iskolát csak magát? ha jól értem amit a tv ben láttam arra gondol? Mert ott a megaláztatás minősített fokozatát viselte példaadó visszafogottsággal! Ő a szemekbe nézett, nem úgy mint vádlói. Ebből is látható volt, hogy nem mindenki meggyőződéssel, hátsó érdekek híján motiválva, tiszta szívvel voksolt, de az ilyen esetben ez már a másik vérpadra küldése. Úgye hogy a koncepciós pereket tanulmányozva mennire gyülöletesnek éreztük! Más: az utólsó mondata így kezdődik: Ezzel az újabb botránnyal..... azt vélem magyartanárom után megfejteni, hogy a botrány a grémiumtól ered, ugyanis a döntésre irányul a mondatvezetése. Más: a mondat tartalma rejtve viszont azt bizonyítja, hogy Ön tartja helyesnek a meghozott döntést. Más: az elöbbiekből teljesen világos, hogy Ön hová húz, hol van esetleges érdeke, stb, stb...Más: ez sokak szerint nem helyes, szerintem sem. Továbbra is szeretettel maradok: ISTVÁNos.

2007. 09. 25. 14:42

HAJRÁ RÉKA! Szoritanak barátaid, Apukáddal együtt!

2007. 09. 25. 14:26

Csatlakozom a bojkotthoz, bár eddig sem itt vettem hidegtálat, stb.....Most úgy próbálok ellenszegülést mutatni, hogy időszerű tüdőszűrés helyett rágyújtok. khhhőőő... -ha van még valakinek Nikotex Munkás egy szál,- (az Istvánban az új filteres fecskét szíva nyitott ránk boldogult Sinka Tanár Úr )! Meg maradok a régi (de ügy híján csak tiszteletbeli) ügyvédemnél. A Pataki szerintem is provi! Üdv a szimpatizánsoknak! xxl

2007. 09. 25. 13:23

Kedves Joel! Ez az igazi ISTVÁNOSI beszéd, magam is ott haraptam az ALMA-ba, csak én egy pár évvel korábban! Üdv! xxl