Római - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Római

Regisztrált:
2013. 04. 04. 20:18
Utolsó belépés:
2014. 03. 09. 6:59

Törölt felhasználó #43

2014. 03. 03. 18:41

Szigorúan magánvélemény következik! Bejó Gábor! Az ön hitelessége eddig "csak" konvergált a nullához, elolvasva György Róbert kontra rámpabontás ügyében írt bejegyzéseit elérte a mélypontot. Azt hiszem a becsület megkívánja, hogy nézeteit, ne csak a helyi Fidesz potentát ügyében revidiálja. Javasolom, hogy ne álljon meg György Róberttel kapcsolatban írt cikkeinek törlésénél. Kérem vizsgálja felül minden korábbi írását. Lesz még bőven olyan fél, negyed, tized, ezred, milliomod információra alapozott írása, amely már a megszületés pillanatában megérett a kukára. Nézzen szembe bátran "írói" tévelygéseivel, ahogyan György esetén már megtette. Mindenkinek hasznára fog válni, de legfőképpen önnek. Talán holnaptól újra tükörbe nézhet.

 

2014. 01. 27. 12:10

Némi képzavarral élve, nekem is beugrik egy irodalmi kép. Móricz festette betűvel és a Tragédia címet adta neki. Ül a Fidesz és reggelire megzabálja a Kisgazda Pártot. Ebédre letolja a Magyar Demokrata Fórumot, vacsorára pedig a Kereszténydemokraták kerülnek terítékre. A móriczi hasonlóság csak annyi, hogy Kis János is belehalt a zabálásba! Jó étvágyat!

2014. 01. 26. 15:11

Nagyon beszédes, egyben elgondolkodtató és tanulságos volt Steindl arcjátéka, amikor a polgármester bemutatta az aláírási ívet, ameyről kiemelte a Fidelitas megyei vezetőjének Heer Ádámnak a nevét. Egyébiránt nem értem Zoltait, ha érdekeik úgy kívánják egymást is simán ledarálják. Miért ne tennék meg Polgár Józseffel? 

2014. 01. 21. 16:17

Van olyan város ma Magyországos, amelyről nem lehet ilyen képeket készíteni? Kicsit tematikus, ugyanakkor nagyon direkten demagóg az anyag. Hajrá Esztergom!

2014. 01. 21. 16:14

Az a bizonyos telefonhívás, amit Cserép János -más aspektusban említett-, de jó lett volna egy tisztességes, a város lakóinak igényeit kielégítő menetrend kialakításához. Elég lett volna tisztázni, hogy a Tesco járat marad, amelyre rá lehetett volna építeni, egy, a város más településrészeit (Búbánat, Csenkei-híd, Szentgyörgymező) becsatlakoztató Volán járatot.