kopasz76 - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

kopasz76

Regisztrált:
2013. 02. 13. 14:48
Utolsó belépés:
2018. 08. 23. 11:32

2016. 09. 25. 16:18

a tény az tény: a kormányzat jelenlegi migráns- és közvetve iszlámellenes uszító tevékenysége tökéletesen kompatibilis a hungarista-neofasiszta szélsőséges csoportok ideológiájával,

A tényekkel tényleg neház vitatlkoznom, annál is inkább mert tények még nem voltak. Kijekentésekm állítások annál inkább.  Alátámasztanád valamivel a kormányzat "uszító" tevékenységét?

A hungarista-neofasiszta szélsőséges csoportok (tényleg vannak ilyenek?) ideológiáját meg ne ismerem. A migárns és közvetve iszlámellenességre majd még visszatérek valamikor... :)

 

Érted, azért itt az elmúlt 25 évben nem nagyon volt olyan, hogy megvertek a politikai véleményedért: lehet, hogy kaptál érted hideget-meleget, de elmondhattad...

Hm. Ha vársz egy hónapot, akkor kb tpontosan tíz éve történt, hogy sokakat megvertek politikai és/vagy akármilyen meggyőződésükért, egy huszáros rendőrattak keretében. Nem csak hideget és meleget kaptak hanem gumilövedékeket, és mindenféle gázt is. A kardlapon meg a viperákon túl.  Az azonosítók nélkül felvonuló rendőrségtől.

Egyébként se az előző, se a mostani kommentemben nincs értékítélet minderről, csupán egy megfigyelésemet szerettem volna közzétenni. 

Én  csűröm, csavarom? Nem Te írtad az alábbi  kijelentést, következtetést?

a Fidesz lényegében nyíltan fasiszta-kompatibilis nézeteket propagál.

Persze így, hogy ez csak egy megfigyelés, mindjárt más.

2016. 09. 25. 12:48

Mindenkinek más érdekes, ettől is pluralizmus a pluralizmus!

Neked az egészben a legérdekesebb, hogy az elmúlt,mondjuk 71 évben először van olyan helyzet, hogy a legszélsőségesebb szélsőjobbos alakzatok büszkén mondhatják magukról, hogy teljesen egy platformon állnak a kormányzattal. Nekem meg rémlik, hogy a legszélsőségesebb szélsőbalos ideológiák határozták meg elég sokáig a mindennapjaimat. Azt most nem ragoznám, hogy ez volt a „hatalom" hivatalos, egyedül üdvözítő programja.

Ami számomra meglepő (de cseppet sem érdekes)  a kifinomult kettős mércéd. Amikor azt az ostobaságot írod, hogy az általad (és elvbarátaid szerint) szélsőjobbos alakzatok teljesen egy platformon állnak a kormányzattal. Ez ugyanis meglehetősen durva csúsztatás, a tények szándékos elferdítése. Már ha tényleg elolvasod azokat a link-elt irományokat, amelyekt vélhetően bizonyítékként hivatkoztál...

Mellesleg a háború, mint „problémamegoldás”, nem kifejezetten szélsőjobbos ötlet! Emlékezz csak a sokáig hirdetett antagonisztikus ellentétre a proletariátus/munkásosztály meg az arisztokrácia között, vagy a szocialista meg a tőkés világrendszer között. Éveken át készültek a harmadik világháborúra az elvtársak. „A nemzetközi helyzet egyre fokozódik.”

2016. 09. 24. 21:00

Nem gondoltam, hogy újra megérem, hogy nyilasok masíroznak

Az élet nem habos torta!

Tisztelem a korodat, és kezdem érteni miért vagy olyan szerencsés...  Ugyanakkor sajnálatos, hogy a Te korodban már késő érdemben kezelni a demenciát. De ne is foglalkozz ezzel, a Te állapotodban már nyugodtan gondolhatod a taxisokat akárminek:

a taxisok legyenek az új SS.

2016. 09. 23. 20:22

Mindenki tudja, örökérvényű evidencia, hogy a liberálisok a világ legtoleránsabb emberei. Csak és kizárólag a fasisztákkal szemben nem toleránsak, mert a fasiszták ellen – amint azt mindenki tudja, - permanens harcot kell folytatni.

Arról meg nem a liberálisok tehetnek, hogy rajtuk kívül mindenki más fasiszta.

2016. 04. 13. 21:25

Aki ezekből általánosít annak jól körülhatárolható politikai célja vannak!

Az biztos is! Más nem is lehet.

Nocsak. Korábban még egészen mást írtál, de nekem így is jó. Akkor megállapodhatunk abban, hogy  elsősorban nem a tanárok "bajairól" szól a tiltakozás?

 

Vártam egy kicsit, hátha csak véletlenül maradt le pár kérdésemre a válasz. Megismételném, hátha tényleg csak elfelejtetted várom megtisztelő válaszod

Hm. Korábban többször kértelek, hogy ismertess velem néhány alapvető tényt, amit nem ismerek, és voltál szíves kioktatni ennek kapcsán:

Ráadásul a legalapvetőbb tényekkel sem vagy tisztában ennek ellenére tolod a megfellebezhetetlent.

Miért gondolod, hogy nekem mindenre válaszolnom kell amit kérdezel, amikor Te semmire sem válaszolsz?