konok - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

konok

Regisztrált:
2012. 04. 21. 10:02
Utolsó belépés:
2017. 02. 09. 15:05

2016. 04. 16. 11:08

Csak tételezzük fel azt az utópisztikus helyzetet amikor azon szavazók akik most Lovas Zoltán szerint "nácik...vagy jogállami fasiszták", a következő választáson valami oknál fogva, más pártra szavaznának.
Fokozom: a vicc kedvéért játszunk el a gondolattal, hogy a DK jelöltjére. Akkor ezen "náci vagy jogállami fasiszta" szavazóról abban a percben ahogy beikszelte a szavazatát, azonnal lepotyognak ezen jelzők és megtisztulva demokratikus, liberális és EU konform szavazóvá válik?

Szerintem Lovas és a DK szerint igen, hiszen számokban, pontosabban arányokban beszélt. (2/3 és 1/3)

/Ilyen pálfordulás teljesen elfogadott a kommunista, szocialista berkekben. Czinege Lajos volt hadseregtábornokot említeném, aki a 25. „Hunyadi” magyar fegyveres SS-gránátoshadosztályban kezdte pályafutását.. Azaz „náciként” kezdte majd kommunista lett, méghozzá nagykutya, a Minisztertanács elnökhelyettese. Mellékesen a munkásőrség megszervezését is neki köszönhetjük. /

A „lovaszoltán”féle  ál liberálisok hitvallása az, hogy ha velünk vagy akkor demokratikus vagy, ha ellenünk akkor "náci vagy jogállami fasiszta".  De ha utána velünk leszel, (ránk szavazol) akkor demokratikussá váltál.


 

2016. 02. 06. 19:05

Szerintem a menekült  örül és megbecsüli azt amit kap, kivárja amíg a befogadási kérelmét elfogadják. pld a magyarok 1956-ban...
Szerintem aki menekült, az nem követel és elfogadja és betartja azon ország szokásait ahová befogadják IDEIGLENESEN. 
Szerintem a menekült, ha elmúlt a menekülését kiváltó ok, akkor visszamegy a szülőföldjére. Ha nem, akkor letelepedésért folyamodik és kivárja a döntést.

Ami most Európában történik, az engem kísértetiesen emlékeztet Buda török általi elfoglalására:
A török katonák mint akik nézelődni mentek a várba és amikor többen voltak mint a várőrség, el is foglalták a várat....


Ez a sáskahad ami végig sepert Európán, kikövetelve azt, hogy hova óhajt és mit kíván majd csinálni, azok döntő többsége nem menekült, hanem hódító. Ezeknek eszük águkban sincs beilleszkedni, elfogadni az európai szokásokat. Nézzük a németországi eseményeket, vagy az nemrég Ausztriában megerőszakolt 10 éves kisfiú esetét.

Kíváncsi lennék, ha Amerikába érkeznének ilyen hajók, akkor mi történne. Vagy Mexikóból szárazföldön ..ja elfelejtettem, hogy ott betonkerítés és tűzparancs várja őket.
De a közel-keleten a jól szituált arab országok is lőnek ...nem is mennek arra. Pedig ott nincs háború
A közel-keleti nem arab ország, pedig az őslakosoktól kerítéssel védi magát


Aki pedig a honfoglalást menekülésnek tekinti, ahol majd félmilliós népességet, jószágostul, a termést és a ingóságát is magával hozva úgy, hogy közben nem haltak halomra, az bizony nem elég tájékozott. (Említhetném még, a közben Levente vezette sereget akik megakadályozták a Bolgár oldalba támadást, miközben a fő sereg és a népesség visszatért a korábbról ismert és feltérképezett, rokon törzsek lakta (avarok és székelyek) területekre. A hátvéd törzs pedig közben a besenyőkkel harcolva védte a főerőket.

Ennyit a menekülésről. 

Viszont  menekülés volt Egyiptomból az ígéret földjére vezető út, akik ténylegesen menekültek a fáraó seregei elől és akik jócskán megtizedelődtek az út során.

Zárásképpen: hamarosan Afrika is útnak indul. Olyanok jönnek majd aki hutú-tuszi vérengzés során, machete-vel daraboltak fel másokat, csak azért mert más törzsekből származtak. Ők is biztosan illedelmesen ki fogják várni azt, hogy befogadják őket. Nem követelőznek, nem erőszakoskodnak majd, észre sem fogjuk venni a különbségeket.

Na jó reggelt kívánok!

Ha valaki ragaszkodik hozzájuk, akkor ki a fotelból és rajta. Tessék örökbe fogadni pld egy szír hadiárvát. Nem túl egyszerű az eljárás, de akik keresztényi szeretetről okítanak másokat, na meg szokás szerint előszeretettel példálóznak, azok ne fotelharcosok legyenek, hanem maguk legyenek a példák.

 

 

 

 

 

2015. 10. 05. 18:13

Ha igaz a hír, akkor egy olyan ember lesz az igazságügyi államtitkár, aki ha kell simán csúsztat és féligazságokkal operál. pld az egyéniben nem indított Fideszes Steindl Balázs esetében kiadott pofátlan nyilatkozata, aki azért valahogy a kompenzációs listán mégis szerepelt., ma pedig a megyei közgyűlés külsős alelnöke.
Völner államtitkársága alatt a Budapest-Esztergom vasútvonal nem a felújított kilométereiben, csupán költségeiben sokszorozódott meg, ma pedig ott tartunk, hogy kertvárosban a gyorsított vonat meg sem áll!
Ez a Völner olyan polihisztor, hogy nem is sokoldalú, hanem már egy gömb. Nem is értem miért nem kell a nyergesieknek, miért az esztergomi Fidesz elnöke ;-)

2015. 08. 18. 11:13

Az a kő bizony már hullámokat vetett a parton és felébresztette a parton alvó helyi DK-t.

De higgye csak, hogy azt a követ ő döbta a vízbe.

Emberek ezek tényleg el is hiszik Király

2015. 08. 16. 16:34

Konok úr?

Konokság a makacsság nem csak a férfiak kiváltsága. 😆

Miért Ön válaszol az elnökasszony helyett?

Ön most mint HEE vagy mint DK-s válaszolgat?

Vagy a kettő egy és ugyan az?