nottó - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

nottó

Regisztrált:
2012. 03. 10. 13:15
Utolsó belépés:
2017. 02. 04. 19:20

2016. 06. 03. 20:56

Volna javaslatom / már nem elöször / az önk.- hoz tartozó zápor csatornákat és az ehhez tartozó rendszert mielőbb ki kellene tisztitani egy átfogó ellenörzés után ! A kis duna sétány lefolyói totál el vannak tömödve amit már korábban is emlitettem.Hogy a csatonák állapota olyan amilyen, - és ha ezttudják az illetékesek akkor nemazt kell leírni,hogy " a csatornák állapota rossz "!! - ha nem intézkeni kellene közössen a kőzmű szolgáltatóval ! 

2016. 05. 29. 16:02

Az,hogy mi volt és mi történt a várossal az el múlt és senki nem tett / nem tehetett semmit, és a város igy néz ki,ahogy ki nézz !!! Az akkori " város rombolókat " sem vonta senki felelőségre. Ez csak egy megjegyzés a Meggyes korszakot idéző írásra.A ragasztványok bírságolásával kapcsolatban volt javaslatom az önk. - felé / v.i. szabálysértési büntetés kiszabása / A választ ma is lehet látni a városban.

2016. 05. 29. 15:40

Hát , - mit ne mondjak, tényleg fel kellene újitani,sőt az emlékművet is mert az is elég síralmas áállapotbam van !!! De biztos,hogy nincs rá fedezet !!!

2016. 05. 27. 20:12

Mi van  - mit mond ??? Mit rendeznek ?? Nem kellene - " é " esetleg magyarul le írni,hogy miről van szó ??Vagy a magyar nyelv használata már " snasz " ?

Törölt felhasználó #2923

2016. 05. 15. 17:16

Egyet értek az elöttem szólóval,de a következöket tenném hozzá.A szigetnek ez a része tiszta dzsumbuj, - viszont a másik oldalon Kis Duna - sétány kikövezet   partioldalát a kirendelt közmunkások " precizen " bugylibicskával faragták ki a gazt  a fugák közül.De ez még semmi a Simor János - utcában úgyan ilyen " technológiával " végezték  a járdaszegély és a ház tövében kinőtt gaz eltávolitását !! Kis - Duna sétányon az összes zápor csatorna el van dugulva - azt is ki kellene az önk - nak takaritani ,mivel önk - ti feladat ! Szóval nagyobb figyelmet kellene forditani, - ez esetben a sziget zöldterületeinek rendben tartására, - bele értve az Erzsébet - parkot is ! Mert ha az ide látogató nem megy le a Bazilikából a " városba " akkor legalább egy rendezett zöldterületet lásson !!! Még csak annyit, - ha még meg lennének azok az eszközök, - úgy mint fűnyiró, fűkasza s.t.b. amit " anno " az ö.n.k. vásárolt akkor talán nem lenne ekkora dzsumbuj !!!