nottó - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

nottó

Regisztrált:
2012. 03. 10. 13:15
Utolsó belépés:
2017. 02. 04. 19:20

2016. 07. 10. 16:21

A felújitott tér maradjon köz TÉR, - jármüvek nélkül !! Hogy az autók holtudjanak parkolni azt az őnk - nak kell megoldani !! Tehát a Bástya - parkolót mielöbb olyan állapotban kellene vissza állitani , mint fizetös parkolót, - ami a KKt. elöírásainak / pl szilárd burkolat,por és sár mentes s.t.b. / és az önk - t ide vonatkozó szabályzásának megfelel !! Ez esetben gondok vannak,mert a parkoló területének tulajdon viszony még nincs tisztázva !!! Igy tehát a Básty parkoló marad ilyen minősgben ingyenes használatra ! 

2016. 07. 10. 15:20

Kereszt kérdés : a " 100 - éves " fedett úszóda épületének külső fel újitására mikor kerülhet sor ???? Mert igen romos állapotban van  - sőt veszélyesnek mondható!!! Vagy pedig ez a műemléki épitmény is a többi  esztergomi MŰEMLÉKI ROMOKKÖZÉ sorolható lesz !!!

2016. 07. 08. 16:42

Hát ennek annyira örülök,hogy a könyvtár Pilicsabán kap egy vadonétás új épület komplekszumot és közelebb kerül Estergomhoz !! Miért nem a " király város " kapja ezta"  meg tiszteltetést ???? Ja mejd elfelejtettem,hogy Piliscsabának mekkora TÖRTÉNELMI MÚLTJA VAN !!!  

Más téma : miért nem törli már valaki az Esztergom Hotel szállás ajánlatát, - mivel már több éve nem müködik és csak alkalom szerü munkás szálló két lakják le " a dolgozó turisták " !!! Hát kérem tisztelettel, kellene jelezni a renszer gazda, v. a " Bálint gazda részére,hogy afent nevezett objektum már " működés képtelen " a vendégek fogadására !!! 

2016. 06. 30. 19:09

Javaslat az illegális ragasztványok megszüntetésére : birság kiszabás a hirdető részére !! - sajnos az önk. kifogásokat talált,hogy ez nem kivitelezhető !! Tehát nem kell vele foglalkozni,igy lehet tovább " disziteni a várost " ezen hirdetmények további ragasztgatásával !!

Bástya parkoló lebetonozása még várhat,mivel magántúlajdon / Dr Sarkantyú Adrián szerint / a tulajdon viszonyok tisztázása után lehet majd valamitkezdeni a területtel.Csak az itt a kérdés,hogy anno a Strigonium / Gran parkoló,milyen jog alapon működtette és szedték a parkolási dijjat / jogtalanul / ???? Tehát ezzel sem kellfoglalkozni az esztergomi polgároknak!

2016. 06. 15. 20:36

" De nagyon beindult " a műemlék rekonstrukció !! De mi van illetve,mi lesz a Fürdő - szálóval és a Sándor - palotával ??? Ezen épitmények sorsáról, - milyen tályékoztatást tud közőlni az önkormányzat ??? Nagy a csend ezzel kapcsolatban !!!!