Secnir - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Secnir

Regisztrált:
2012. 02. 15. 21:09
Utolsó belépés:
2013. 01. 11. 6:54

2012. 11. 30. 9:17

"Az 5000 főnél kisebb lélekszámú helységek teljes adósságállományát még idén átveszi az állam. A nagyobbak esetében a megkezdett egyeztetések eredményeként 2013 késő tavaszáig születhet döntés az átvállalás mértékéről."

kérdésem a következő: Lászlóné (és/vagy viktor) mi alapján fogja eldönteni, hogy Esztergom adósságából mennyit vállal át? Feltételhez köti (menjen Tétényi)? Vagy csak szimplán közli, hogy "sajnos Esztergomra már csak 1 mrd jutott...".

Vagy Völner lesz a "megmentő", aki majd kiáll az esztergomiak elé, hogy ő intézte el az adósságállomány 50%-nak az eltörlését?

 

Mindamellett először szeretném látni a fedezetét a "megmentésenk" :)

2012. 08. 29. 16:24

"Valaki két mondatban össze tudná foglalni, hogy mi a fasz van?"

 

pedig egyszerű.

eddig Tétényi megpróbálta 'békés' úton rendezni a város adósságát, illetve legalább azt, hogy tárgyaljanak róla. A fidesz-frakció (nem fidesz-kdnp-frakció ugyebár Kacsintás ) eddig nem volt hajlandó elmenni, mondván, hogy nem volt jogszerű az összehívás. Időnként megpróbálják összehívatni a közgyűlést, mindenféle okra hivatkozva, de úgy, hgy ne legyen szó az adósságrendezési eljárásról.

az esztergomi tv-ek szerint, ha az adósság elér egy bizonyos mértéket (lásd fentebb), akkor a polgármesternek KÖTELESSÉGE összehívni a közgyűlést az adósságrendezési eljárás miatt. Különben pénzbünti.

Hát most Tétényi összetrombitálta őket - ha a fidesz-frakció nem megy el, akkor törvényt sértenek....

...de az meg már nem Tétényin múlik.

2012. 06. 01. 7:56

Megmondom, miért aktivizálta magát:

ezért.

"Fideszes forrásokra hivatkozva a lap azt írja, hogy Meggyes azon kevés parlamenti képviselők közé tartozik, akikkel a kedden távozó frakcióvezető, Lázár János nem ült le egyeztetni a 2014 utáni tervekről."

Nem indítják a 2014-es parlamenti választásokon. Az esztergomin -ha indul is- nem tud nyerni. Kiesett a pixisből. A mór megtette a kötelességét, a mór mehet.

Ráébredt, hogy még van két éve, hogy "munkahelyet" találjon -vagy mentsen- magának. Motantól már be fog járni az önkörmányzati ülésekre, megnyugodhat mindenki, és láss csodát! Esztergom érdekében fog felszólalni Nevetés .

Arra pedig ne számítson senki, hogy Meggyes bármit is kijár Viktornál. Mint írtam, kiesett a belső körből, nincs szava.

2012. 04. 16. 21:05

szerintem kezdjék az erdélyi kuckóval.

egyből két gonddal kevesebb. pénzt is hoz, és nem is kell rá költeni többet.

2012. 03. 26. 12:46

pontosítanék:

elég összeadni a NEM-mel szavazókat, az a fidesz reális szavazótábora Király