Emil - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Emil

Regisztrált:
2012. 02. 15. 20:03
Utolsó belépés:
2012. 10. 12. 17:58

2012. 10. 12. 18:02

Szerintem pedig, ha valami összefügg, akkor a vágánypárok száma és a menetidő alakulása feltétlenül. Ha már ilyen regionális gigaprojekt, akkor miért nem lehetett a vonalat párhuzamosítani? Ez megint olyan pénzköltés, amellyel népszerúséget próbálnak vásárolni Völner Pálnak. Megjegyzem közúton is több a menetidő 50 percnél, különösen a reggeli órákban Budapest irányába. Vörösvártól katasztrófa! Vajon a 10-es út meddig marad az ország leglassabb közútja?

2012. 10. 12. 16:38

Egy vágánypár helyett épült egy vágánypár. Ez aztán a fejlődés! Azt gondolhatta volna a józanul gondolkodó, hogy ha már ilyen nagyprojektben felújítják a vasúti közelekedést Esztergom és Budapest között, akkor két nyomvonalasra építik át a rendszert, mert így felújított megállókban fognak várakozni egymásra az egy vágányra váró szerelvények. Az a 10-15 perc előny, amit ígértek a felújítás kapcsán hamar el fog olvadni. Ellenben ez lesz Völner választási kampányának az egyik legerősebb eleme. Csak a szárnyvonalok lakók is emlékezzenek majd 2014-ben!

2012. 10. 12. 16:32

Meggyes eltűnt a közéletből? Miért, talán visszaadta a mandátumát? Már nem képviselő? Vagy tán nem igaz a hír, miszerint ő a várományosa az Esztergomi Járási Hivatal vezetői posztjának? Ha mindez eltűnés, akkor mi lesz ha visszajön?

Törölt felhasználó #43

2012. 10. 08. 11:53

Nem voltál te mindig ilyen érzékeny fiú! Nagyon szánalmas, hogy számonkéred másokon -ki fene tudja kin?- a sötétség árasztását, amikor magad is zászlóvivője voltál, és ezen semmit nem változtat az esetleges tény, hogy magad egy ilyet sem tudsz felidézni. Szívesen segítenék emlékezni, de hosszú lenne a lista, amiből senkit nem szeretnék kihagyni, az azonban bizonyos, hogy annyi embert mocskoltál be igaztalanul az elmúlt években, hogy nemcsak jogod van, de szinte kötelessdéged is a sötétségről szónokolni. Most pedig lehet provokatívnak minősítneni a hozzászólásomat.

2012. 10. 08. 11:25

Tudom, hogy ez itt nem a kívánság műsor, de azt szeretném kérni, hogy az Esztergohm, vagy a Szebb Jövőért minden héten, de ha lehet, minden nap tartson megemlékezést, vagy gyűlést a városban. Sőt, ha lehet, akkor minden nap többször is. Ez a közbiztonság javulását idézi elő! Nem hiszik? Bizonyítom! Október 6-án, a nemzeti Gyásznapon az Esztergohm az Országzászló avatását tartotta, majd Kovács Géza közreműködésével a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tartott lakosság fórumot a 7. választókerületben a város tarthatatlan közbiztosnági állapotát megbeszélendő.

Annyi rendőrt, mint e két program kapcsán, már nagyon rég nem láttam a városban és a város határain. Kérem, csak a 11 út bevezető szakaszán 2 busznyi rendőr költötte a tisztes adófizetők pénzét semmitttevéssel, ugyanakkor az erre kódorgó rossz szándékú emberek elrettenhettek. Mi lehet ebben a városban, ha már a város előtt 20-30 rendőr pörgeti unalmában a gumibotját? Nyilván a legbátrabbak is visszafordulnak, ami által határozottan nőhet a közbiztonság, de legalábbis a polgárok szubejktív biztonságérzete.

Ezért mondom, kérem, KÖVETELEM, hogy Kovács Géza minden héten, minden nap, vagy minden órában tartson valamilyen rendezvényt, mert a város közbiztonsága ezáltal láthatóan erősödik.

Csak összehasonlításként! Pénteken is volt szerencsém megfordulni a  11-es kjivezetőjénél. Akkor legalább, bár szabálytalaunl, meg az árokpartra döntve a kocsit, szinte balesetet szimulálva, de egy LHG-s sötétszürke Astrából mértek a rend éber őrei (mindannyian mély álomba szenderülve), viszont vasárnap a szakszervezeti megmozdulsára már senki nem maradt. Sem a városban, sem azon kívül.

Tisztelt Kovács Géza! Önnek igaza van! Közbiztonság ott van, ahol a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, meg a hasonló szervezetek megjelennek. Ott van rendőri készültség, jelenlét, mozgósítás. Ha mindehhez értelmes feladatot is kapnának a rendőrök az áldogáláson kívül, egycsapásra megváltozna a közbiztonsági helyzet. Ezért mondom, több ilyen rendzvényt a városba!