Dzsoni - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Dzsoni

Regisztrált:
2011. 06. 04. 19:38
Utolsó belépés:
2012. 03. 28. 3:09

2012. 03. 28. 3:47

"a mulasztás felelősét pedig három évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatja a bíróság." -Úgy van!

Börtönbe Tétényivel és éppen ideje már megbüntetni a renitens esztergomi 8200 szavazót is! Mégis mit képzelnek? Volt pofájuk elkölteni a Fidess 8  millióját.

Majd talán az eljárásokból, zárolásokból tanulnak végre. Remélhetőleg nemsokára kineveznek egy megbízható, a helyi viszonyokat tökéletesen ismerő felszámolóbiztost, akit véletlenül az Orbánnak a meleg sz@rig többszörösen beny@ló Meggyes Tamásnak hívnak. Hát csak nem fogják veszni hagyni ez a kipróbált jó-elvtársat, akit majd 2014-ben 98%-kal garantáltan megválasztanak a hálás városi lakosok (mint a régi szép kádári időkben, - Csönd, kuss legyen!). Mondja már meg valaki, hogy merre található egy  demokrat? Dr. Plagi Pali, Sohasem hazudtam Viktor, Megmentjük Esztergomot - Szunyiné, a esztergomi zemberekért élő-haló padszomszédjáról és kézivezérelt frakciójáról nem is beszélve. Nem kell nekünk Tatár, Török, Német, Muszka - itt vannak nekünk a mi saját, szeretve imádott vezetőink! Hajrá Magyarország - hajrá az Fidesz - mi aztán sosem leszünk másnak a gyarmata!

 

2012. 01. 08. 7:49

"Meggyes Tamás 2010 áprilisa óta két szót mondott a Házban" - Azért a sz@ros fizettségért amit ott kap mégis mit várnátok ettől a szerencsétlen embertől? :)

Emlékeztek még a M1es fanoknak mekkora volt az arcuk mikor Tétényi nem tartott üléseket : hogy meri felvenni a fizetését?!

De hát a közvetlen főnöke sem jobb, érdemes elolvasni a következő doksit viselt dolgairól:

http://granadinho1.nolblog.hu/archives/2011/11/24/Az_Orban-csalad_es_a_kozhatalom_viszonya/

nem csoda, hogy M1es félékkel van tele a fidesz (sajnos az egész hazai politika, tisztelet az elenyésző kivételnek).


2011. 12. 30. 23:26

Minden kedves Esztergomi lakosnak BOLDOGABB ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINT AMI LESZ! :)

2011. 12. 11. 22:33

Igaza lehet Józsinak! Most a már bizonyítottan alkotmányelenes döntéseket hozó képviselőtestületnek ezzel a R. bankkal kapcsolatos döntését egy valódi független tanulmánynak kéne alávetni, milyen mértékben felel meg a város érdekének! Szokásosan, szinte semmit sem tudni a részletekről. Nehogy megint véletlenül alkotmányellenes legyen ez a döntésük is! :)

Továbbá remélem ez az alkotmánybírósági döntés kellő alapot ad a testület lemondatására csakúgy mint a jegyző felfüggesztésére!

Hátha végre észhez tért végre a Fidesz? M1-est az érdemei elismerése mellett legközelebb indíthatná a Fidesz polgármesternek mondjuk Nyírpazonyban :)

2011. 11. 26. 22:41

A NAGY FIDESZ Esztergom érdekében sohasem mozdulna meg, mint ahogy most sem.

Miből gondoljátok, hogy Czunyiné nem egyeztet mindent előre a padtársával - elvtársával?

Úgy kell nekik a botrány mint egy falat kenyér Tétényi kicsinálására, ami meg is történik januártól. Elfogadott Tv alapján, teljesen jogszerűen.

Természetesen hivatkozva a rengeteg törvénytelenségre ami a káoszhoz vezette a várost :) - így ilyen megfoghatalan, csúsztatós kommunikációval fogják ellehetetleníteni Tétényit, aki mint polgármester a fő felelős mindenért - nyilvánvalóan őt kell leváltani :) Ezt majd a RTVE és a Hídlap el is fogja magyarázni - természetesen rendkívül pártatlanul, ahogy megszokhattuk tőlük.  A város jó része meg is fogja kajálni és a Fidesz mint igazi jó nagybácsi majd megmenti Esztergomot - önmagától.

Ne legyen igazam :(