Iván - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Iván

Regisztrált:
2010. 10. 28. 16:11
Utolsó belépés:
2010. 12. 01. 21:24

2010. 12. 01. 22:49

Ismerem és szeretem Vajkot. Ha valakit szeretek, abban vég nélkül bízom és remélek. Ebben nem tudok, és nem is akarok változni.

2010. 12. 01. 22:31

Ubul!

A fideszes képviselők nem a Fideszt képviselik, hanem a meggyes-ámokfutás kritikátlan, elvtelen támogatói. A választókat meg ne bántsd! Esztergom - az ország minden más területéhez hasonlóan - a jobboldalra kívánt szavazni. Ezért beszavazta a Fidesz képviselőit. De Meggyes személye és stílusa elfogadhatatlan és tarthatatlan volt számukra. A választók nem voltak buták. Pusztán az a helyzet, hogy egy jóérzésű ember nem számít ekkora ganéságra, mint ami Esztergomban történik. Egy tisztességes ember - mivel önmagából indul ki - nem feltételez ilyen szemét dolgot, mint amit a Meggyes csapat produkál. De ha szembesül vele, mint mi most, akkor fellép ellene. Én örülök annak, hogy az emberek jó szándékúak, jóhiszeműek.  Hogy vannak, akik ezzel rútul visszaélnek? Ez nem a választókat minősíti. Meggyes már megbukott, és még örülhet, ha csak a feledés, és nem a cella homályába vész. A leghevesebb és legerősebb csoport, aki őt nemkívánatosnak tartja, éppen elkötelezett, jobboldali, Fidesz szavazók tömege.

2010. 12. 01. 21:56

Meggyesnek már annyi. Mit erőlködik még? Szegény szentül meg van győződve, hogy politikai ellenfelei rágalomhadjáratának lett áldozata. Igaz, hogy eszméletlen mennyiségű rágalmat szórtak a fejére, és mindent megtettek, hogy elkaszálják. Csakhogy ő nem ebbe bukott bele. Kíméletlen, mindenkit agyagba döngölő autokratizmusa vált elviselhetetlené Esztergom számára. Kinyírta, kirúgta, eltávolította, megsemmisítendő ellenségnek tekintette még a legelkötelezettebb jobbosokat is, ha valamit másként képzeltek, mint ő, vagy nem tették szó nélkül azt, amit ő gondolt.

Rám ne akarj kényszeríteni semmit, Tamáska! Jelen pillanatban a diplomáim száma végtelenszer több, mint a tiéd. Ha nagy nehezen összevakarsz egyet, akkor még mindig csak 25%-on állsz. Nem, mintha ez lenne a lényeg, de mégiscsak abszurd, hogy egy tanulatlan senki sárba gyalázzon, taposson bárkit. Tamáska, vége!

 

2010. 12. 01. 21:26

Vajk megjelent? Egy jó pont.

2010. 11. 18. 16:08

Meggyes élete egy véget nem érő háború. Sajnálom azt az embert, aki ahelyett, hogy örülne az életnek, semmi mást nem tesz, mint a bunkerból lövöldöz minden szembejövőre. Mint a vietnami katona, akit ott felejtettek egy szigeten, és 30 évvel a háború után még minden arra járóra tüzel.