szil76 - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

szil76

Regisztrált:
2010. 10. 20. 18:34
Utolsó belépés:
2010. 10. 28. 16:23

2010. 10. 28. 16:27

Igaz, ez sem a cikkhez illő hozzászólás, de csatlakoznék az előttem szólóhoz:

1 éves kisfiammal születése óta járkálunk  orvoshoz, ultrahangra, mivel az egyik heréjénél vizsérve van, és mindenki mást mondott, az utolsó doki két éves koráig várt volna az újabb vizsgálattal.

Ma elegem lett, bevittem a Bethesda Gyermekkórházba, ahol egy tündéri főorvos azonnal előjegyezte műtétre, mert LÁGYÉKSÉRVE van a gyereknek, ami BÁRMIKOR KIZÁRÓDHAT!!!!!!!!!!!!!!!

Kérdem én, melyik helyi kórházban műtötték volna meg a pici fiamat, ha ne adj Isten tényleg kizáródik az a sérv, amit egy évig észre sem vettek a nem létező esztergomi gyerekosztályon????????

A GYEREKEK ÉLETÉVEL JÁTSZANAK ITT, TISZTELT POLGÁRTÁRSAK!

2010. 10. 22. 15:47

DE miután lemondani a zsírosbödönről nagyon nehéz, így helyezkednek, de legalább már nem a város ellen!

2010. 10. 22. 15:45

Egyetértek!

Sajnos az elkövetkező 6 hónapban valószínű, hogy nem tudunk semmit tenni elennük, és ha addig bizonyít, lehet esélye a benmaradásra.

Lehet alpolgármester is belőle!

Csak ügyesen Vajk!

 

Azért azt megjegyezném, hogy egy alapos elfenekelést megérdemelne az eddigi (remélem tovább nem fojtatott) asszisztanciához!

2010. 10. 22. 15:21

Bánhidy Vajk úgy tűnik felébredt a hosszú Csipkerózsika-álomból, és végre rádöbbent, hogy MT csak saját magát nézi, senki más nem érdekli, ő már elért mindent, amit cseppnyi eszével elérhetett, és ha már menni kell, hát jobbhíján magával rántja a többit is. Vajk még most van a pálya kezdetén, még bizonyíthat, de vannak így egy páran az MT körüli csoportban, akik szerintem csak jólnevelt, idomított kutyus módjára beálltak a sorba, egyáltalán nem átgondolva mit is cselekszenek, de mikor jön a tömeg, az útálat a szemekben, bizony ezek a sokszor fiatal fiúcskák megrettennek és vagy észbekapnak és felveszik a harcot a zsarnokkal (lásd Vajk), vagy azt gondolják, már úgysincs tovább, kamikáze akciójuk úgyis a mélybe repít, legyen ez egy hosszabb repülés.

 

Hát "tisztelt képviselő """urak"""!

Tessék követni  kollégájuk példáját, ha mindannyian összefognak Meggyes ellen, nem az ő útját járják, van jövőjük ebben a városban. Ha nem, akkor legkésőbb 6 hónap múlva távozniuk kell nemcsak az önkörmányzat épületéből - amelynek udvarán a legnagyobb sajnálatomra megszűnt a léhűtő, ingyenes parkolás, mikor a város lakossága kőkeményen meg volt sarcolva, ha le merte állítani auóját a keréktörő utak szélén-, hanem ebből a remélhetőleg egyszer majd gyönyörűvé épülő - mert most ez nem igazán mondható el -városból is, mert a feleségeik, gyermekeik, szüleik nem igen fognak tudni szembenézni társaikkal, az emberekkel az utcán, a megvetés keserű cseppe mindenhol ott remeg majd felettük és igen nehéz lesz lehajtott fejjel leélni egy hosszú és igen gyötrelmes életet így.

A város lakossának nagy része fiatal, és a magyar nép jellemző vonása, hogy sosem felejt!

Én kérek elnézést a tegnapi áruló (ismét) viselkedésükért!

 

2010. 10. 21. 15:16

Ön szerint ez befolyásolhatja az emberekkel eddig legkevésbé sem törödő párttestvéreket?