becketman - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

becketman

Regisztrált:
2010. 10. 19. 12:20
Utolsó belépés:
2011. 10. 30. 23:05

2011. 08. 12. 9:36

A Fidesznek Meggyes legalább annyira kellemetlen és vállalhatatlan, mint a városnak. Egy gond vele: úgy kell eltenni a sarokba, hogy magának köszönhesse, ellenkező esetben kitálal. Ezért hagyják szépen arázdálkodni a városban, ezért áldozták be Esztergomot. 3 év múlva nem jelölik OGY választáson, az önkormányzatin meg hagyják megbukni. Kész. Éva nem számít, csak annyiban, hogy minél tovább kitart, annál jobban erodálja magát is, Meggyest is. Arról is ment már pletyka, hogy a Völnernek kell a pm pozíció. Meggyes nem fontos, sőt kényelmetlen a társasága. Csak sokat tud.

2011. 08. 11. 22:59

Hát... én viszont nagyon meglennék lepve, ha megválasztanák újra képviselőnek. És bárkit a mostani bandából. Vagy bárkit, aki fideszes. Lejáratta magát itt mindegyik.

2011. 08. 11. 18:21

Egyébként az az egész kezd úgy kinézni, mintha ez lenne a támogatás egyetlen lehetséges módja. Már bocsánat, időnként árulok egy gyékényen olyanokkal is, akikkel egyébként nem nagyon, de rendszert nem tudok belőle csinálni, meg nem is akarok. És az sem elégít ki, hogy tébláboljak meg bambuljak órák hosszat egy ablak előtt, miközben mások sípolnak, meg dudálnak (a magyargyerek-törökgyerek mondókát idecitálni felülmúlhatatlan marhaság volt, köszi! :D). Szóval, ez nekem lázadásnak kevés, időtöltésnek meg unalmas. Voltak/vannak tartalmasabb fórumok is, az jobb.

2011. 08. 11. 11:35

Teljes mértékben egyetértek. Szégyellheti magát aki megszervezte, aki oda vitte a kölyköket, meg az is aki ott volt. Még én is szégyelltem magam, pedig én csak a Tube-on láttam. Aki olyat le tud írni, hogy: " Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben…" annak nincs helye a ferencesek között. Sem. Szerintem. Ha meg odahívták nyílván nem annyira ég az az arc, csak olykor-olykor. Képmutatás az egész, boldog-boldogtalan meg ossza meg ezt a levelet, azt hiszi ez most az etalon.

2011. 08. 09. 12:22

A helyzet egyébként tragikus: október óta láthatólag az a forgatókönyv, hogy itt egy nagytöbbséggel (vö. népfelség) megválasztott kis, törékeny asszony, akit a csúf, gonosz, gazember férfiak obstruálnak. A hívek kajálják, az ellenfélnek kínos, látszólag a legjobb terv. Minden médiaszereplés, megszólalás ezt a szcenáriót követi, a terv szerint egészen addig, míg a "képviselők" már a saját párjuk számára is vállalhatatlanokká válnak, és a Parlament oszlat.  Nincs vele sok meló, "csak" állni kell a sarat. A gond csak az, hogy az állandó hiszti mellett nincs elég idő szervezni, valamint, hogy néhányakat a véleményformáló elitből riaszt ez a fajta fellépés. De még így is működött volna - egy normálisan működő országban. A fülkeforradalom azonban minden írott és iratlan szabályt elsöpört, és olyan szabályt alkotott, amely a képviselőkkel szemben a polgármestert bünteti. Igazság helyett a gazságot díjazza. Ilyen szabályok mellett az eredeti forgatókönyv mellett kitartani marhaság. Talán van még néhány hónap, hogy el kezdjenek igazán dolgozni, igazán szervezkedni. Összerakni azt az értelmiségi blokkot, amit István most hiányol. Ehhez nem megosztó (mint most), hanem integráló vezető kell. Ehhez Évának minden adottsága megvan. Most azonban - barátként fáj, hogy le kell írnom - csak csupa ígéret, energiát látszólag csak a politikai áldozat szerepének eljátszásba fektet. De nemsokára késő, bíróság lesz és per, és egy megosztott, tanácstalan, összezavart várostól fogja várni a kiállást, az egységet. Én ott leszek, és még néhányan innen, de szerintem nem a többiek lesznek a hibásak, amiért távol maradnak.

De lehet, hogy nem látom jól. Lehet, hogy a háttérben megy az egyeztetés.