justiceforall - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

justiceforall

Regisztrált:
2010. 10. 19. 11:47
Utolsó belépés:
2012. 08. 22. 21:04

2011. 05. 13. 19:23

A fideSS frakció hatalma mind jogilag, mind erkölcsileg illegitim.


Hatalmukat ugyanis egy notórius hazudozó, hazug kampányával szerezték. Ha úgy tetszik közönséges csalók.

Ha meggyes bevallotta volna Esztergom valós financiális helyzetét, soha egyetlen egy üresfejű gombnyomogató fideSS tag sem kerülhetett volna a testületbe.

Mivel hatalmuk illegitim, ezért például mindenki megtisztelhetné az arcukat egy hatalmas turhával minden találkozáskor, így lehetne őket mihamarabbi eltakarodásra kényszeríteni. Érezzék minden pillanatban a társadalom megvetését, összefogását, erejét.

 

orbánviktor, te meg egy kisbetűs, gyáva, szánalmas senki vagy, még mindig nem mertél válaszolni Tétényi Éva levelére.

2011. 05. 13. 9:12

Írtam már többször, nem meggyessel van problémám, agresszor, elmebeteg, zsarnok önjelölt félhüjék mindenhol vannak, csak fejlett demokráciákban azokat börtönbe  zárják vagy a zártosztályra. A probléma a fideSS és annak a szavazóbázisa, akiknek tetszik ez a fajta elnyomó uralkodás, a problémám azokkal a végtelenül primitív módszerekkel irányítható, uszítható emberekkel van, akik még most is tapsolnak orbánéknak és akiknek természetes, hogy egy ilyen meggyes féle véglény szabadon garázdálkodhasson, 30 évre teljesen tönkretéve egy egész várost, akiknek üdvözítő a fideSSes törvénysértés, mert a komcsik elleni harcban számukra minden megengedett. És ki a komcsi? Akire ők azt mondják. Pont ugyanaz a sötét, elmebeteg hatalom, amit az egyház képviselt a középkorban, akkor boszorkány és eretnek üldözés folyt, most meg komcsi üldözés.

Amíg a fideSS nem dobja ki magából és tapossa el örökre az ilyen meggyeSSistákat, addig szerintem egy illegitim maffiatömörülés az egész párt.

A fideSS és szavazótábora Magyarország szégyene.

2011. 05. 13. 0:08

Új összeférhetetlenségi szabályok - "lex Tétényi"

Érezhető a jó szándék abban a megkötésben is, miszerint ha "adósságrendezési eljárás indul egy önkormányzat ellen, úgy az eljárás megindulásakor hivatalban lévő képviselők, polgármester, külsős alpolgármester elveszíti választhatóságát a soron következő két általános helyhatósági választáson". E szabály alkalmazása például hosszú ideig lehetetlenné tenné Tétényi Éva újraindulását Esztergomban egy általános időközi választáson.

 

Remélem mindenki érti, nem meggyes nem indulhat, aki 2045-ig váltságköltségvetéses adósrabszolgaságba maffiázta Esztergomot, hanem Tétényi. Az sem számít, hogy Tétényi csak kezdeményezte, és a hatályos törvények alapján a bíróság rendelte el az adósságrendezést. A cél világos: Tétnyi Éva likvidálása bármilyen gusztustalanság árán.

 

orbán viktor te egy utolsó, gyáva, nemtelen szégyenfoltja vagy Magyarországnak. Amikor forradalmárnak titulálod magad, akkor Petőfiék, az aradi 13, Nagy Imréék és még sok igaz forradalmár, teleokádja a koporsóját, ha van neki olyan.


Csak az elmebetegek kedvéért: Tétényit a miniszterelnöki jelöltségtől kellett volna eltiltanotok!

Majd az igazi forradalom után remélem, hogy gyurcsánnyal fogod egy cellában eltölteni életed hátralévő részét, meggyes meg majd thürmer barátjával, elvtársával!

2011. 05. 12. 23:24

Teljes mértékben osztom Dezső Úr és János véleményét, a törvény egyértelműen kimondja, hogy: Az önkormányzat szabályszerűen megalkotott rendelete csak jogsértés esetén és csak az Alkotmánybíróság által bírálható felül.

A rendelet márpedig nem szabályszerűen lett megalkotva, következésképp értelmetlen annak visszavonásáról beszélni, mivel nem létezik. Jogi értelemben egy senki írta alá és egy senki hirdette ki (az csak az élet bizar csimborasszója, hogy ezek az emberek nem csak jogi értelemben véve senkik). A polgármester asszony nagyot hibázik ha továbbra is érvényes rendeletként kezeli és nem szankcionálja a legkeményebb retorziókkal annak betartását.

2011. 05. 10. 18:13

Még régebben olvastam egy nagyon érdekes írást, amit elsőre nem is tudtam hová tenni. Az írás szerint, orbán viktor a zsidó bankárok embere, aki egész Magyarországot kijátsza majd a kezükre. Az írásban mindenféle hókuszpók meg zsidó összeesküvés is le volt írva, amitől gagyinak tűnt az egész. Azonban ha az esztergomi kísérleti műhely legutóbbi fejleményeit megpróbálom országos szintre exponálni, akkor be kell lássam igaza volt az írásnak.

Magyarország (orbánék) jelenleg folyamatosan veszi fel az újabb és újabb hiteleket, a lakosság túlnyomó része számára érthetetlen kötvény fedőnéven (Esztergomban már tudjuk jól mi ez). A folyamat következményeképpen jelenleg a magyar államadósság, minden idők kiemelkedően legmagasabb szintjén van, annak ellenére, hogy orbánék ellopták a  teljes nyugdíjvagyont is és ennek természetesen pont az ellenkezőjét hírdették meg. Továbbá a költségvetés soha nem látott hiányokkal küzd január óta folyamatosan.

Ha ezt összevetem az esztergomi helyzettel, ahol 5 éven belül Esztergom teljes vagyona a bankok kezében lesz és még 30 évig adósrabszolga lesz minden esztergomi lakos, jól látszódik, hogy ugyanez a cél országosan is. Egy végletekig eladósított országban, vagyon és nyugdíj nélküli adósrabszolga sereg, ahol minden a bankok tulajdona.

Ez orbán viktor és a fideSS.