justiceforall - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

justiceforall

Regisztrált:
2010. 10. 19. 11:47
Utolsó belépés:
2012. 08. 22. 21:04

2011. 05. 20. 18:59

Kedves Adrienn!

A sok felesleges időpocséklás helyett, ahogy próbálod védeni a védhetetlent, ajánlanék neked egy lehetőséget arra, hogy bebizonyítsd lapod nem létező függetlenségét. Két, de legkésőbb három hónapon belül, nyilvánosságra fogom hozni személyem kilétét. Meg fogom mutatni, hogy tett szándékosan tönkre, engem és családomat, meggyes, természetesen teljesen törvénytelenül. Felkarolhatnád az ügyemet és mintegy igazi, oknyomozó újságíró kideríthetnéd meggyes aljas indítékait, bemutathatnád családom tragédiáját. Több számot átívelő cikksorozatra való anyaggal rendelkezem. Természetesen a Szeretgom lenne az etalon, ha úgy tetszik fideSSesen a zsínórmérték cikkeid hitelességét illetően, mert mint látod, itt még Te is írhatsz, kifejtheted a véleményedet, nem úgy mint mi a független hídlapban. Visszatérve, mindent hivatalos irattal tudok bizonyítani és természetesen rendőrségi feljelentés is készülni fog belőle. Utóbbival kapcsolatban nincsenek reményeim sem.

Előre figyelmeztetlek: a történet megrázó és olyan oldaláról ismerheted meg meggyest, amit eddig esetleg el sem tudtál képzelni, alapjaiban omolhat össze a felépített légvárad a fideSSel és meggyessel kapcsolatban.

Várom megtisztelő válaszodat!

2011. 05. 20. 13:34

Esztergom mától nem része Magyarországnak.

Esztergom mától nem része a magyar jogrendszernek.

Esztergomban mától bármilyen bűncselekmény elkövethető jogkövetkezmény nélkül.

Ez a fideSS üzenete.

 

Mennyit tudhat, milyen zsarolási pozíciója lehet ennek az elmebetegnek, hogy a teljes fideSSt inkább bedöntik miatta?

 

Szánalmas beszari vagy orbán, nem mersz rendet tenni a talpnyaló veszett kutyáid között. Ez lesz a veszted. Már takarítják neked a gyurcsánnyal közös cellát.

2011. 05. 18. 19:49

Már több mint fél éve ezt mondom, csak harccal lehet megszabadulni az autokrata rémuralomtól. Emberekből alkotott élőlánccal kell megakadályozni Esztergom ellenségeinek bejutását a hivatalba. Alkotmány által biztosított jogunk ez, megvédeni magunkat az elmebeteg, obskurantista kisebbségtől, akik a tulajdonunkat akarják elértékteleníteni működésükkel.

orbántól tudjuk: még a kordon is megbontható, ha egy aljas, maffiaszerű féregszövevény kiirtása a cél.

2011. 05. 16. 20:43

Nagyon kevés eszköz maradt a kezünkben a meggyeSSisták elleni forradalomban, az egyik ezek közül pont Han Solo kapitány által említett tudatos vásárlás. Aki a hídlap nevű szennyújságban hirdet, tisztában kell azzal lennie, hogy igenis léteznek még igazi tudatos emberek, akik kifogást nem keresve-találva, minden eszközt megragadva harcolnak az elnyomó hatalom ellen.

Pont ez a fajta demagóg általánosítás és a félelemmel ötvözött lustaság ami robolja az egységet, az öntudatot.

 

Csak gratulálni tudok a kezdeményezéshez! A nép végre szankcionál.

2011. 05. 16. 10:28

Kedves csíkos inges, MczJ és a többi bíráló!

Bizonyára zsebetekben a bölcsek kövével és a jövőbelátás képességével felvértezve mondjátok itt meg előre a frankót egy új kezdeményezésről. Tájékozatlanságotok biztos tudatában degradáljátok már a megszületése előtt.

kik vagytok Ti? Valami csodalények? Készséggel elhiszem, csak akkor hol voltatok a választások előtt, miért nem tudtatok már ott mindent előre, miért nem figyelmeztettetek mindenkit? (és most pls. kíméljetek meg attól, hogy elkezditek a régi nótát, hogy Ti már akkor is mondtátok...csak senki sem hallgatot rátok...) (mert akkor kérdezem, hogy ilyen képességű emeberek miért nem szereztek eddig olyan befolyást és dominanciát, hogy elhitték volna nekik első szóra)

 

ESÉLY, így hívják a demokratikus emberek kelléktárának egyik legalapvetőbb elemét, mielőtt véleményemmel sárba tipornék egy kezdeményezést, anélkül, hogy bármit tudnék róla, megadom az abban tevékenykedő embereknek a tiszteletet, az esélyt a bizonyításra, talán pont azt akarják csinálni amit én gondolok, hogy csinálni kellene. Amennyiben esetleg mégis szuperek vagytok, szuperképességetek karosszékből való alaptalan kritikára történő elfecsérlése helyett, adjatok tanácsokat, ötletet egy végső elkeseredésben született egyfajta összefogás megsegítésére!

 

Tehát végső szóként: szakadék tátong az okosság és az okoskodás között.