justiceforall - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

justiceforall

Regisztrált:
2010. 10. 19. 11:47
Utolsó belépés:
2012. 08. 22. 21:04

2011. 05. 26. 23:15

Völner Pál az egyik legnormálisabb politikus, számtalan erénnyel rendelkezik, tanult, képzett, kiegyensúlyozott, családszerető, egyenes, megbízható, szavahihető, gerinces, tisztelettudó, pont meggyes ellentettje, ezért a hájfejű gyűlöli őt, fel is tette a listájára...

2011. 05. 25. 20:57

Most tényleg egy olyan "emberrel" vitatkoztok aki felfelé szop, lefelé tapos és aki egy család szándékos, törvénytelen, könyörtelen tönkretételét elintézi egy vállrándítással, csak  azért mert azt a felettese szopóágán álló "barát" tette?

2011. 05. 25. 20:26

Teljesen egyértelmű a HAZAÁRULÓK tevékenysége. Minél gyorsabban, minél hatékonyabban Tétényire "tolni" a felelősséget, ahogy a forintdöntő, aljadék kósa utasításba adta.

A fideSS Magyarország szégyene!

2011. 05. 22. 17:29

kósa szerint:

"a polgármester-asszony tudatosan csődbe vitte a városát. Ezt a gazdaságban csődbűntettnek nevezik, de az önkormányzatoknál nincs ilyen alakzat".

Itt és most elég volt!!!

te elmebeteg, veszett kutya, forintbedöntő, hazug kósa! Közel másfél éve uralkodtok teljhatalommal Magyarországon, ennek ellenére naponta szajkózzátok, hogy a jelenlegi helyzetért az előző kormány, az mszp a hibás. Esztergomban pedig nem a 10 éve teljhatalommal polgármester meggyestamás a felelős, hanem a fél éve minden jogától megfosztott Tétényi Éva, aki tudatosan csődbe vitte a városát.

Ezért az egy mondatodért is el kell takarodj a politikai életből örökre, a mocskos kettős mércéd miatt. Remélem életed végéig fogsz börtönben sínylődni Magyarország, Esztergom ellen elkövetett cselekedeteidért!

 

meggyes az elmúlt 10 évben 25 Milliárd forintos adósságot halmozott fel Esztergomban, amit 35 éves állandó válságköltségvetéssel tud visszafizetni a város. Azaz 35 évig semmi nem lesz Esztergomban, sem útjavítás, sem kórház, de még csak a közvilágítás is 50%-on fog menni. Ha a tervek szerint elveszitek Esztergomtól a helyi adóbevételeket, akkor soha nem lesz képes visszafizetni. Ugyanez kormányzati szinten: uralkodásotok alatt elloptátok magyar emberek magántulajdonát képező nyugdímegtakarítását, ennek ellenére sikerült tovább növeljétek Magyarország államadósságát, elérve a mindenkori legmagasabb értéket. Májusra elértétek a tervezett éves hiány 100%-át, eltöröltétek az alkotmányt, a jogrendszert, kirúgtatok több ezer közalkalmazottat és soha nem látott mély morális válságba sodortátok Magyarországot, ahonnan 56-os méretekeben menekülnek az emberek.

 

0% szakmai tudás

100% dilettantizmus

0% erkölcs

100% fideSS

2011. 05. 21. 19:06

Kedves Adrienn!

 

Akkor válaszod elmaradását, azaz, hogy esélyét sem adjátok meg a családom szándékos tönkretételének megírását a hídlapban, vehetem beismerő vallomásnak, ellened és a hídlap ellen felhozott vádakkal kapcsolatban. Így most már Te is meg leszel említve, mint meggyeséket védő, a kegyetlen gonoszságot eltussoló fideSS médiamunkás.

Most már Te is egy síma egyszerű, hétköznapi fideSStroll vagy, akinek vitatkozáskultúrája nem éri el a legelemibb szintet sem, demagóg módon ismételgeted a kötelezőt. Ezért kár volt említeni a kommunikáció szakos bölcsészdiplomádat, mert így az is degradálódott egy város szemében.

További kellemes trollkodást kívánok neked, egy valóban független portálon, a Szeretgomon! De most már csak kisbetűs, individum nélküli adrienn vagy.