kite - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

kite

Regisztrált:
2010. 10. 14. 12:35
Utolsó belépés:
2013. 03. 22. 17:04

2011. 12. 06. 14:42

Teljes mértékben egyetértek. Nekem 2011. december 2. 12:34 -kor válasszolt egy hölgy. El tudom képzelni, hogy esetleg néhány napot nem dolgozik (Nagyon sok ismerősöm beteg). Gondolom nem sok dolgozójuk lehet.

2011. 12. 06. 14:18

Én még aznap éjszaka írtam nekik. Másnap kaptam is választ, hogy regisztráltak az első 30-ban, hamarosan felveszik velem a kapcsolatot.

2011. 10. 17. 23:12

Bakos Norbika a tv mindenese?

Aki az esztergomi TK-n a szakdogáját, ha jól hallottam negyedszerre sem tudta megvédeni, mert annyi fáradtságot sem vett, hogy elolvassa, miről és mit isírtak neki?

A tv agya Rosszall

2011. 10. 15. 0:24

Persze, hogy nem értik, mikor mindíg csak azt hallják, hogy "de van a számlán...."

Sztem Tétényinek mindig mindent azonnal cáfolnia, megmagyaráznia kellene. Ugyanúgy, mit a csődeljárást javította. Tudom unalmas, de idősebbek, és akik nem követik a dolgokat neten, csak azt hallják van pénz. Tehát, ilyen hozzászólásoknál el kéne mondani akár minden alkalommal, arra gondolnak uraim, ami volt is, van is, de nem is lesz? Természetesen nem ilyen formában, de sajnos a lényeg ez.

2011. 10. 15. 0:14

Forgónéra gondolsz? Én sem értem egyáltalán az egészet.

Néhány éve, mikor ott dolgoztam, szidta a m1nét és kicsi fiát is, mint a bokrot. Meg az egész kommunizmust. A Csurkát éltette. Nem értem ezt a fordulatot. Politikában már láttam néhány köpönyegforgatót, vagy oké, közben rájöttek egyesek, hogy az mégsem az, amit eddig ígértek, és pártot, nézetet vált valaki.

De ha a munkában, addig amíg anyukával együtt dolgozott, akkor szidta, most meg amikor már nem is függ tőle, akkor meg jó???

Hmmm.... ez felettébb érdekes?

Gondolom, mint pedagógus, egyetért az országos akarattal, az iskolák (stb) államosításával is. Annak idején azt mondta azért hordtak szét mindent az országban, mert ami az államé, annak nincs gazdája, mindenki lopott mindenhol. Mármint nem az iskolákban, hanem általánosan az állami cégeknél. Akkor most jó lesz az állami hatalom? Persze gondolom, már ő is nyugdíjas, neki már nem mondják meg központilag, hogy mikor mit kell történelemből tanítania.

Ráadásul mindig mindenkinek ki tudta fejteni gondolatait, ellenvéleményét. Akkor miért nem volt képes elmenni a Polgármesterhez és megvitatni a problémákat, a véleményét kifejteni. Mert mások aszonták nem mehet senki oszt kész?

Hatalmas csalódás számomra és gondolom a volt diákaji számára is. Példamutatásból elégtelen. És nem azért, mert nem azt vallja amit a Polgármester. Nyilván, mindenkinek lehet más véleménye. De lehetőséget sem ad arra, hogy meghallgassa a másik felet.

GRATULÁLOK ERZSI, ILYEN PEDAGÓGUSOKRA VAN SZÜKSÉG!  (Orbánnak)