esztergomi - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

esztergomi

Regisztrált:
2010. 10. 14. 1:03
Utolsó belépés:
2017. 06. 04. 11:47

2016. 12. 26. 12:46

Először is, kb. 70-80 ember volt ott a közmeghallgatáson, ami azért a lakosság számához képest nem nevezhető komoly részvételnek. Magam részéről ott voltam - elmúlt legalább húsz évben mindig ott voltam, az évvégi közmeghallgatásokon, előzetesen javasoltam, közérdekű, megoldandó, témákat. Most a szokásos évvégi közmeghallgatásra nem mentem el, mivel hiába vetek fel közérdekű témakat, majd, még külön is felhívtam a PM. asszony figyelmét fogadóórán is,  de semmi nem történt intézkedést illetően. Az igazság kedvéélrt elmondom, hogy a Tétényi, ill. Meggyes korszakban is ugyanez volt a helyzet, érdemben nem foglalkoztak a lakossági észrevételekkel, ez a véleményem.

Ügyesen elhallgattak egy dolgot szerintem, a szerdai és a pénteki nagy piac ott nem fér el, tehát ezek nagyobbrészt ruhaárúsok, a mobil, nejlonnal letakart sátraikkal nem lesznek az esztergomi piacon, hát ezen lehet vitatkozni, hogy kellenek-e vagy sem, e tekintetben megoszlanak a vélemények.

2016. 12. 16. 15:28

Nagyon egyetértek a kezdeményezéssel, kellene egy kis pályázati pénzt is szerezni hozzá, az esztergomiak is hozzájárulnának szerintem, ha van esélye a megvalósításnak, legalább kevesebb lenne, a pet palack hulladék, és tudnánk, hogy biztosan egészséges vizet iszunk.

Mióta sok évvel ezelőtt a dunavizet, és ezáltal a csapvizet fertőzték - és csak lakossági bejelentésre vették észre, úgy emlékszem - azóta én is bizalmatlan vagyok a csapvízzel, és pet palackos vizet iszom.

2016. 11. 11. 14:47

 Érdekelne, de az időpont, nincs megadva?

2016. 10. 19. 10:14

Azt szeretném, ha kivizsgálnák, hogy ki és miért verette szét a  szinháztermet, az teljesen jó volt, szerintem. Az rendben van, ha az épület helyén akkor más elképzelés volt, de amennyire emlékszem, az akkori hiradásokból nem volt rá sem jóváhagyot terv, sem a kivitelezéshez pénz, akkor miért romboltak?

Ugyanezt a vizsgálatot javaslom, a Bástya rámpa esetében.

Nekem úgy tűnik, hogy itt óriási kárt lehet okozni, következmény nélkül.

Én az épületet átalakításokkal megtartanám, kultúrális célra.

                                                                                                                         Molnár T.

2016. 09. 06. 20:54

Én - és sokan mások -  esztergomiként ha fürdőbe megyek, akkor Leányfalura megyek, belépő olcsóbb számomra, idegenként mint itthon, a strand nagyobbb, a víz, gyógyvíz, kíváló - olcsó - étkezési lehetőséggel. Korábban jeleztem, hogy az évenkénti szokásos, hosszú felújítás előtt, a belépő díjak megállapításánál, vegyék figyelembe, a környező (Párkány-Leányfalu) strandok árait, szolgáltatásait, de ebből nem lett semmi, így aztán maradok Leányfalunál.