P. Péter - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

P. Péter

Regisztrált:
2010. 08. 23. 23:14
Utolsó belépés:
2012. 09. 08. 8:33

2012. 01. 07. 10:21

Szegény álláshalmozó képviselők, akik egyéb, zsíros funkciójuk miatt nem tudnak felszólalni ....   a szívem megszakad Üvöltés

2012. 01. 07. 9:18

semeggy uram, ön össze-vissza irogat itt keverés-kavarás jelleggel -

 

egyszer azt írod, hogy : "A túl hosszú és nagy lejtésű karok miatt rámpa eleve nem elégítette ki az OTÉK-ban meghatározott építési előírásokat. Emiatt (törvény szerint) a tulajdonosnak meg kellett volna azt szüntetnie."

 

után önmagadnak ellentmondasz: "Hol írtam OTÉK miatti visszabontás elrendelésről?" hol, hol, hát korábban éppen te írtad, vagy már nem emlékszel?

majd egy svédcsavarral előjössz a következővel:"A tulajdonoson mulasztás csak abban kérhető számon, hogy nem írta ki azt a rámpára, hogy balesetveszély" - ez elég nagy mulasztás, gondolom szerinted is. Meggyes Tamás ennyire szívén viselte a városi polgárok biztonságát?

 

semeggy uram, mi odafigyelünk, ki mit ír itt le!! te meg itt "szarkavarást" csinálsz, számodra kínos kérdésre nem válaszolsz!

 

 

tehát arról hallgatsz, hogy volt itt egy kérdés: "ki rajzolta meg az új telekhatárt?"

 

részletesen írsz a műemlékesek feltárásáról, én láttam, hogy összesen 2 árkot húztak a nagy parkolóban, és a bástya parkolóban egy gödröt ástak. ezért kellett mindent feltúrni és az összes fát kivágni?

2012. 01. 06. 17:50

"Keressük Meggyes Tamást!"

 

"Ki látta Meggyes Tamást?"

 

"Várjuk Meggyes Tamást az Országházban!"

2012. 01. 06. 17:41

Érdekes jogi okfejtés olvastam.

 

"A túl hosszú és nagy lejtésű karok miatt rámpa eleve nem elégítette ki az OTÉK-ban meghatározott építési előírásokat. Emiatt (törvény szerint) a tulajdonosnak meg kellett volna azt szüntetnie"

 

Meggyes tehát a 11 évi polgármestersége alatt törvényt szegett, mert nem szüntette meg ezt a rámpát. Puffffffffffffff ezért milyen büntetés jár neki?