Ágfalvi Csaba - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Ágfalvi Csaba

Regisztrált:
2010. 08. 22. 22:37
Utolsó belépés:
2012. 03. 14. 18:37

2011. 01. 27. 18:59

Mint Esztergomi lakcím nélküli lakos elmentem a képviselői fogadóórákra. Egyik képviselő sem jelezte  hogy  probléma lenne ez a tényállás. Tiszteséges kérdéseket tettem fel és nem provokáltam senkit, adataim közlése után jeleztem a képviselőknek diktafon van nálam,nem baj ők is rögzitik a beszélgetést. Ma Meggyes Tamás fogadóóráján is voltam , nem engedte meg hogy kérdéseket tegyek fel, illetve nem tudtam az elkezdet kérdéseimet folytatni mert félbeszakitott és azt hangoztatta visszaeső bűnöző vagyok mondjam meg ki fizet engem és 5perc után rendőrt akart hívni majd egy másik irodában folytatta a fogadóórát. Szintén rögzitettem a beszélgetést amit nyilvánoságra szeretnék hozni.

2011. 01. 18. 18:55

Olvastam és legalább húsz embernek küldtem üzenetet az iwiw-en.

2011. 01. 13. 19:17

Mondták sokan ne irjak mert csak baj lesz belöle, de nem tudok elmenni szó nélkük az engem ért sérelmek miatt. Az Ud-ről feltett hanganyagban Morvay elég érdekes dolgokat mond, amit letagadtak és jogi lépéseket fontolgattak a megfigyelt emberrel kapcsolatban. Ez a cikk nekem elég érdekes, és saját ügyemre nagyon hasonlit.

Bár Antalik - mint lapunknak elmondta - jól érezte, hogy "dogoznak rá", és ezt írásban is többször jelezte, Futó Barnabás, az UD ügyvédje tavaly nyáron büntetőeljárással fenyegette meg. Mint egy, lapunk birtokába került levélben az ügyvéd fogalmaz: "...ön rendszeresen megpróbálta az UD Zrt-t különböző cégeknél illetve magánszemélyeknél befeketíteni és valótlanul különböző bűncselekményekkel megvádolni. Legutóbb ez év február 17-én küldött levelével titkosszolgálati módszerekkel történő adatgyűjtéssel vádolta meg a társaságot. Ezennel felszólítom arra, hogy a fenti tevékenységét végleg szüntesse be, mert ellenkező esetben ügyfelem megbízásából kénytelen leszek büntetőeljárást indítani ön ellen."

a férfi azt állította: zaklatta, megfigyelte őt az UD. Sőt, a cég nevében, általa ismeretlen, később pedig név szerint is azonosított, és a felvételeken is szereplő személyek megpróbálták őt "magán titkosügynöki" munkára beszervezni. Ezek miatt több ügyészségi, rendőrségi feljelentést tett, de valamennyit elutasították. Pedig Antalik lejáratására, börtönbe juttatására a felvételeken szereplők szavainak tanúsága szerint hamisított bizonyítékokkal rendőrségi eljárás indítására is szőttek terveket.

2011. 01. 07. 13:35

Egy ellenem folyó ügyben is Dr. Élő Gábor a jogi képviselője J. G.-nek és ha jól emlékszem M. T.-nek.

2010. 12. 22. 12:48

Erről a pénzügyi akcióról tudna valaki bővebb információt adni?