Iridium - Szeretgom.hu
Iridium

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Iridium

Regisztrált:
2010. 08. 07. 21:21
Utolsó belépés:
2015. 06. 25. 18:22

2012. 08. 28. 14:09

Másként: nem gittet rágni akarnak az emberek, hogy melyik a nagyobb hülye a polgármesterek közül vagy hogy ki ez meg az, hanem mondjuk lehetne azon vitatkozni, hogy piros muskátlit vagy levendulát ültessenek a körforgalom gyepére. Uncsi a műsor, csak erről van szó. Ha valaki konkrétan dolgozna is, akkor már előrébb lennénk.

Másik lehetőség, hogy Tétényi mond le és kizárásos alapon egy fideszes jön a helyére. Az átlagember szempontjából az is felüdülés lenne, a Strigoniumon stb.-n keresztül ígyis-úgyis kiszivattyúzzák maguknak a pénzt, akkor meg nem mindegy? Legalább nem ezt a végtelenített szappanoperát nézné az ember nap mint nap.

2012. 08. 28. 14:00

Most sem történik semmi. Ha valaki egy új testületből megfogna egy seprűt és kisöpörné a piac utcát, már előrébb lenne a város. Nem kellenek nagy tervek (abból már kapott eleget Esztergom), csak egy működő önkormányzat. Ahhoz nem kell nagy tudás, csak egyetértés döntési és végrehajtói szinten. A jelenlegi törvények nem képesek kezelni ezt a patthelyzetet és csődöt mondanak. Ettől még a bolhafaroknyival több is jobb lenne.

2012. 08. 28. 11:03

Oké, hogy demokratikusan lettek megválasztva stb. De emberből vagyunk, s tévedhetünk. Aki szerint ez a patthelyzet jobb, mintha legalább egyirányba mennének a dolgok, arra nem tudom mit mondjak. Persze, lerágott csont, hogy lehetett volna másként szavazni blablabla, senkit nem érdekel. Ami van, ez egy patthelyzet, amivel érdemes lenne valamit kezdeni, mert ez így senkinek sem jó. Legyen Esztergom is csupa fideszes, nem bánom, vagy legyen tele minden Tétényi-fanokkal, az sem érdekel, vagy ha más, az sem, csak valami előremozdulás már jó lenne, mert unalmas a gittet rágni és felelősökre mutogatni. Nincs érdemi munka, amiről lehetne beszélgetni, csak hatalmi villongás.

"És utána?"

Ahogy mondani szokták: majd meglátjuk. Csak már látnánk, s akkor lehetne vitatkozni érdekes dolgokról, Esztergomról például. Unalmas ez a szélmalomharc. Ebben viszont igazat kell adjak azoknak, akik a feloszlatást sürgetik - bármilyen módon. Persze a legegyszerűbb az lenne, ha a testület magától állna fel és engedne, hogy végre érdemi munka folyjon, de ugye ezt nem akarják - s folytatják az unalmas hatalmi villongást ők is. Több erejük van, mint Tétényinek, igazán felhasználhatnák azt nemesebb célokra is rövidtávú politikai helyett. Hosszútávon úgyis csak maguk alatt vágják a fát, amit láthattunk pl. a népszavazásos 98%-os szavazatnál. Egész egyszerűen senki nem ért velük egyet.

2012. 07. 19. 16:39

Hihi, eddig fel se tűntek a csöcsök. A kutat annyira győzike-féle giccsnek találom, hogy sosem figyeltem meg jobban. Ettől már csak a 18 millás betlehemi-római oszlopos izé volt szörnyűbb.

2012. 07. 19. 12:10

Csaltak a radarozó rendőrök?

"Másfél éve húzódik Márkosy Gábor gyorshajtási ügye, de egyre több a kérdés az állítólagos gyorshajtás körül. Az elmúlt hónapokban csak az derült ki, hogy a rendőrség nem spórol az eljárási hibákkal, talán trükközik a sebességmérők hitelesítésével, az ügyintézők hanyagul bánnak a bizalmas információkkal, a rendőr pedig néha perrel fenyegeti a jogaival élni kívánó autóst. Évente 400 ezer eljárás indul gyorshajtás miatt, Magyarországon."