Pandamaci - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Pandamaci

Regisztrált:
2010. 06. 25. 15:36
Utolsó belépés:
2010. 08. 22. 16:51

2010. 08. 21. 18:24


A Budapesti Római Katolikus Egyetemi Lelkészség augusztus 16. és 19. között immár harmadszor rendezte meg Esztergomban a Keresztény Gólyatábort, amelyre az újonnan felvett egyetemisták és főiskolások kaptak meghívást. A tábor mottója ez volt: „Szólt neki: kövess engem!”

A résztvevőket gazdag program várta: előadást tartott Uzsalyné Pécsi Rita Női és férfi szerepek; egyformák vagyunk? címmel, illetve Hujter Mihály Matematika és kereszténység címmel. Ellátogatott a táborba Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát is, aki Keresztényként a mai világban címmel tartott előadást. Tokár János OFM a ferences gondolkodásmódról beszélt. Székely János püspök pedig a közösség és a család kérdéseiről beszélgetett a fiatalokkal.

Volt tábortűz, valamint felléptek a Lumen Christi és az imperfectum együttesek. A tábor résztvevői kirándultak a Vaskapura, városi vetélkedőn vettek részt. Volt bál is a Szent Adalbert Központban (észt és görög táncházzal).

A szervezőkkel együtt hetvenen vettek részt az idei gólyatáborban, amelynek egyik főszervezője Daubner Lóránt egyetemista volt. A záró szentmisét a Szatmári Irgalmas Nővérek templomában Pákozdi István egyetemi lelkész mutatta be.

A résztvevőket meghívták a szeptember 19-én a budapesti Magyar Szentek Templomában tartandó Veni Sancte szentmisére, valamint a rákövetkező héten, szeptember 25-én és 26-án a Mátraverebély-Szentkútra tartó Országos Egyetemista Zarándoklatra is.

2010. 08. 20. 16:03

Mai hír:

 

"Érvelése szerint az Alkotmánybíróság függetlenségét erősítené a területi függetlenség elve, mert így a szervezet elkülönülne az egyéb hatalmi ágak székhelyétől, és ez az intézkedés az ország Budapest-központúságát is oldaná. "Az Esztergom számára kedvező döntés részben rehabilitálhatná a várost, amely 1950 után elvesztette évezredes kiváltságos helyzetét. A megalázó várossorvasztás után Esztergom ismét elfoglalhatná a nemzettudatban azt a helyet, amit megérdemel" - fogalmazott Meggyes Tamás."

 

Teccik ez a "függetlenségi" duma... Nyelvöltés

 

Ez óriási:

" Esztergom ismét elfoglalhatná a nemzettudatban azt a helyet, amit megérdemel" Meglepett tehát az Alkotmánybíróság ideköltözése a megoldás Meggyes szerint! Meglepett

 

Egyébként a "megalázó várossorvasztás" Meggyes 10 éve alatt következett be!!! Üvöltés Üvöltés Üvöltés

2010. 08. 14. 8:46

Én már láttam a parlamenti tv közvetítés alatt is - szunyokált... Nyelvöltés

2010. 08. 14. 8:44

Meggyes amikor megvetette a méregdrága mélygarázst, akkor erre a paragrafusra hivatkozott.

 

A felhőszakadás utáni esztergomi árvíz óta hallgat, pedig itt a jogszabály!!! csak el kellene olvasnia...

2010. 08. 13. 11:17

"Meglepő volt a hölgy számára, hogy tudtam hová tenni Tétényi Éva nevét. Ugyanis 10-BŐL 9-EN NEM ISMERIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

 

Ez a Meggyes kampány része... Üvöltés