gömbicica - Szeretgom.hu
gömbicica

Őket követi

Őt követik

gömbicica

Regisztrált:
2006. 05. 22. 0:00
Utolsó belépés:
2021. 02. 15. 22:29

2006. 11. 11. 19:43

Ez a tetü már kétszer visszadobott, hogy nem vagyok bejelentkezve, és nem engedte beküldeni a beirt szövegemet. MOst megint kezdhetem előről.

Már egyszer tavasszal én is emlitettem a térképek fontosságát. Talán az oly döcögősen induló leendő egyesületünk felkarolhatná az ügyet olyan formán, hogy a kisokos példájára szerkesszünk térképet. Nem kellene az utolsó kis köznek is rajta lenni, de jól informálja a turistát hajóállomásról, vasutról, éttermekről, szálláshelyekről, bankokról muzeumokról stb. legalább tel.számmal, hogy lehessen érdeklődni. Jaj már nem is tudom, mi mindent irtam az előbb, fele már elpárolgott. Szal, ha valaki felkarolná ezt a térképesdit, segitenék adatokat gyüjteni. Aki rajta akar lenni, x összegért megteheti. a térképeket lehetne árusitani boltban, benzinkuton, "kocsmákban", stb. egy egységes jelzéssel mutatva, hogy itt ez is kapható. pl. egy nagy világitó betü, .......stb. szegeden pl. régebben igy vettünk parkolójegyet.

Más: most volt a hungexpon a franchise kiállitás. Hát elmentünk, de valahogy mást vártam. Nem is tudom mit. pl. ezeket láttuk.

Felujitó rendszer öreg kopott ajtókhoz, lépcsőkhoz, konyhákhoz. Főzelékfaló ételbár Belfrit belga gyorsétterem - többen hiányoltátok miért nincs "meki" a városban. No itt a lehetőség meg lehet próbálni franchise rendszerben. talán még jobb is mint a "meki" Magyarországon 2003-ban nyilt meg az első. Centronet környezetbarát gyorstisztitó Fotószobor készités es. gyerekdivat. -mit mondjak van izlésük a spanyoloknak- szórólapokat hoztam.

InfoGyőr: interaktiv internetes magazin. Hát ilyet a városban is lehetne csinálni ugy is, mint pl. a bankautomatákat. Kérdés, meddig lennének egyben? Ezek a terminálok már messziről látható lennének, esetlegesen ki is tudnák nyomtatni a keresett információt szükség esetén. mikről nem álmodozom? www.infogyor.hu. majd belekukkantok én is.

üdv.edi

2006. 11. 08. 19:22

Az élénkebb szinek valóban jobb hatásuak lennének. Dunaparti városra mondjuk jellemző lehet ez a kékes árnyalat.

Klub létrejöttét feltétlenül támogatom. Valami szerényebb anyagi lehetőséget is felajánlanék. Ja és társadalmi munkát is, már amihez én is értek. üdv.edi

2006. 11. 08. 19:11

nagyon jó ötletnek tartom. de félő, hogy a pm.hivatal nem sokat tehet az ügyben, mert szerintem a volán feladata lenne a menetrendek kihelyezése, pótlása. bár ne legyen igazam. ha felkerülnek igérem szemmel tartom őket, és szükség esetén cserélem, pótolom, A4-ben tudok laminálni. üdv.edi lacának: tulajdonképpen grafológust kerestél valamelyik hozzászólásodban?

2006. 09. 29. 7:29

Szép napot mindenkinek!

Jött ma egy szórólapom! HEURÉKA!!!! Van viz, lesz vizünk. Miért olyan nagy dolog az, hogy egy 30 ezres városnak a 20.sz.ban lesz rendes ivóvize??

Más: az egominfo nálam nem müködik. Vajon csak müszaki hiba történt, vagy valakinek nagyon-nagyon hosszu keze van???? Remélem az előbbi az igaz. üdv.edi

2006. 05. 25. 22:12

Bocs, hogy tök kuka vagyok az informatikához, egy pár sort már elküldtem valahová. Most megint megteszem, hátha most máshová megy. Tényleg bocs. Szóval mindenkinek köszönöm a munkáját, főleg, vagy talán egyedül Joel-nek, aki oroszlánrészt vállalt a dologból. Te tényleg akarsz is tenni valamit. Köszi. Megérdemled, hogy a változás lassan kézzel foghatóvá is váljon. Üdv. Edi