dsarosi - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

dsarosi

Regisztrált:
2007. 09. 04. 13:35
Utolsó belépés:
2015. 03. 18. 15:56

2007. 09. 10. 20:29

Az épületről csak annyit, hogy AHHOZ KÉPEST, hogy mi volt másfél hete, EGÉSZ JÓ az állapota. Sajnálom, de én nem vagyok megelégedve. Lehet ott tanulni, ennek nincs akadálya, de megelégedve szerintem senki sincs.

2007. 09. 10. 19:21

A drága önkormányzat elkezdett cukorkát osztogatni. Ebben az évben minden nagykorú esztergomi 1, azaz egy, (1!!!) alkalommal ingyenes belépési lehetőséget kap az Esztergomi Aquasziget Wellness Világába. Nem akarom már megint a sötét fellegekkel eltakarni az igazság fényét, de ez csúnya... Legalább adtak volna félévenként egyet, minden egyes évben. De persze spórolni kell, az iskolára is áldozni kellett (meg arra, hogy aki esetleg elkezdett rossz szemmel nézni rájuk, visszarántsák magukhoz - de ez csak feltételezés). A legjobb a levél első bekezdése: "A kormányzati intézkedések hatását tükröző anyagi és lelki problémákkal, feszültségekkel teli életünkben Esztergom, a gyermek- és családbarát város Önkormányzata kiemelten fontosnak tartja polgárai egészségének megőrzését." Undorító...

2007. 09. 07. 16:56

aSk írta: akkor mégsem lesz egyirányú a Lőrinc utca?

Az lesz. Csónakkal...

2007. 09. 06. 10:59

Gratulálok Takács Istvánnak! A 2007. évi mesemondó verseny első helyezettje nem is lehetne más, mint a mi kedvenc sajtóreferensünk, Takács István. Jó a felvezetés: "Takács István az előzményekről elmondta: az önkormányzat 2004 májusában megállapodott a Medgyessy Péter vezette kormánnyal egy 10 évre elosztott, 1,6 milliárdos egyházi kárpótlási csomagról több oktatási épületegyüttes átadásáért. " A közepe, ami senkit nem érdekel (de így is szépen csavarja): "A Szent István Gimnázium szintén itt, a volt Balassa Bálint Általános Iskola helyét foglalhatja el. Az év elején az épület felújítása, átalakítása során eddig ismeretlen freskók kerültek napvilágra. A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal határozata szerint felfüggesztették a munkát a falfestmények megmentése érdekében. Takács István tájékoztatása szerint e miatt hiúsult meg egyelőre a Szent István Gimnázium EBBEN (saját kiemelés) az épületben történő elhelyezése." Jön a gonosz kivitelezőfarkas: "A 200 milliós munkát valamennyi engedély beszerzése és az eljárás lefolytatása után, júliusban kezdhették meg. A felújítást a kivitelező azonban nem tudta szeptember elsejére befejezni." De jött a megmentő önkormányzat: "Augusztus utolsó napjaiban, a polgármesteri hivatal közbelépésére, a kivitelező áttért a folyamatos munkavégzésre - mondta Takács István. Az épületet már rákapcsolták a víz- és csatornahálózatra, valamint megkezdődött a bútorok szállítása is." (milyen bútorok???) És a megoldás: "Ezt követően néhány napig tartanak majd az ilyenkor szokásos tanulmányi kirándulások, majd a jövő hétfőn végre megkezdődhet a tanítás." (tanítás=tömbösített testnevelésórák, ahol pakolni fognak a diákok) Köszönjük Takács István, megint nagyot alkottál.

2007. 09. 06. 10:22

Inog az már egy ideje. Próbálnak minden fűszálba kapaszkodni, de hiába. A fűszál is kezd elrohadni. (nekik hála)